عباس مهدوی در جلسه بررسی راهکارهای ارتباط موفق برای جذب گردشگران کشورهای عضو اکو در رویداد ساری ۲۰۲۲ با بیان مطلب فوق افزود:مرکز استان مازندران در سال آینده به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو انتخاب و معرفی شده است که فرصت طلایی برای تقویت گردشگری مازندران است.
وی افزود:آنچه بیش از همه می تواند زمینه ساز پیوند مردمان این کشورها باشد اشتراکات فرهنگی است.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران خاطرنشان کرد:هرچند الویت مسئولان استان باید ایجاد زیرساخت های لازم برای میزبانی شایسته و رفع کمبودها و نواقص باشد اما همزمان باید به موضوعات فرهنگی و هنری برای جلب توجه گردشگران کشورهای عضو اکو نیز توجه کرد.
مهدوی به نقش مهم و حیاتی رایزن های فرهنگی ایران در کشورهای عضو اکو برای معرفی ساری و مازندران اشاره کرد و گفت:عنوان پایتخت گردشگری تنها مربوط به این استان نیست و این شهر در سال ۲۰۲۲ نماینده جمهوری اسلامی ایران در عرصه گردشگری است.
مدیرکل روابط عمومی استانداری مازندران افزود: فرهنگ بومی،غذا،صنایع دستی،رویدادهای تاریخی،جشنوارهای اقوام، میراث های معنوی مشترک،وبینارها، همایش ها و نشست های مشترک فرهنگی و هنری با حضور شخصیت های فرهنگی و هنری می تواند باعث جدب گردشگران بسیاری شود.
مهدوی تصریح کرد: همکاری و مشارکت در برگزاری کارگاه های آموزشی با حضور اساتید و مدرسین برجسته ،برگزاری و اجرای هفته های فرهنگی و هنری مشترک در مازندران و نیز در کشور های عضو موسسه فرهنگی اکو ،همکاری در اجرای فعالیت های مشترک فرهنگی هنری در حوزه های شعر و ادبیات، موسیقی، نمایش، هنرهای تجسمی، فیلم و هنر های سنتی و دستی با استفاده از ظرفیت های موجود سخت افزاری و نرم افزاری به منظور معرفی اشتراکات فرهنگی کشورهای اکو از جمله محورهای است که می تواند زمینه ساز حضور گردشگران این کشورها در رویداد ساری ۲۰۲۲ باشد.
انتهای پیام