به گزارش ایرنا، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان شامگاه شنبه در آیین افتتاح هنرستان زنده یاد هما روحی گفت:برای ساخت این هنرستان ۱۴ کلاسه و کارگاه های بزرگ ویژه مهارت آموزی دانش آموزان دختر در شهرستان نرماشیر پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
احمد اسکندری نسب افزود: این پروژه نیز از پروژه های نیمه تمام، باقیمانده از سال ۹۰ بود که به دلیل عدم تامین اعتبار چند سالی عملیات ساخت آن متوقف شده و با تزریق اعتبارات دولتی جدید و اعتبارات خیری خانواده فتوت و به نام زنده یاد مرحومه هما روحی با هدایت موسسه خیریه مهر گیتی تکمیل شد.
اسکندری نسب گفت: هنرستان زنده یاد هما روحی با زیر بنای یکهزار و ۳۳۰ مترمربع فضای آموزشی، محوطه سازی سه هزار ۵۰۰ متر مربع، حصار کشی ۳۰۰ متر طول با اعتبار دولتی سه میلیارد تومان و اعتبار خیری۲ میلیارد ۵۰۰ میلیون تومان ساخته شده است.
هما روحی در سال ۱۳۰۴ در شهر کرمان در خانوادهای فرهنگی متولد شد، تحصیلات ابتدایی و دبیرستانی را در شهرهای کرمان و شاهرود به اتمام رساند و در سن ۱۶ سالگی دیپلم دبیرستان گرفت و از هجده سالگی در بانک ملی ایران آغاز به کار کرد و با داشتن دو فرزند و کار تمام و موفق به کسب لیسانس حقوق فوق لیسانس مدیریت از دانشگاه تهران شد، او آموزش و توانمندسازی زنان و دختران را کلید موفقیت و پیشرفت خانواده میدانست. هما روحی در تاریخ ۲۵ اسفند ماه ۱۳۹۱ چشم از جهان فروبست.
مرکز نیکوکاری شهید محمدعلی مسعودی راد در کرمان افتتاح شد
قائم مقام کمیته امداد استان کرمان از افتتاح مرکز نیکوکاری شهید محمدعلی مسعودی راد همزمان با دهه مبارک فجر در کرمان خبر داد و گفت: تاکنون ۳۶۵ مرکز نیکوکاری در استان کرمان راه اندازی شده است.
ناصر عسکری، در مراسم افتتاح این مرکز نیکوکاری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی اظهارداشت: یکی از رسالت های مهم کمیته امداد در گام دوم انقلاب و در راستای توصیه های رهبر معظم انقلاب اسلامی بحث برون سپاری کار امداد و واگذاری کار مردم به خود مردم است.
وی با بیان اینکه هر کجا مردم در صحنه حضور داشته و پای کار بوداه اند کارها به خوبی انجام شده افزود: فلسفه مراکز نیکوکاری نیز واگذاری کار مردم به خود مردم است.
عسکری با بیان اینکه تاکنون ۳۶۵ مرکز نیکوکاری در استان کرمان راه اندازی شده است ادامه داد: خوشحالیم که خدمات خوبی توسط این مراکز به نیازمندان ارائه شده است.
وی شناسایی نیازمندان و خیران هر محله را یکی از اهداف مهم راه اندازی مراکز نیکوکاری اعلام کرد و اذعان کرد: با این اقدام می توان کمک های خیران هر محله را جمع آوری و بین نیازمندان همان محله توزیع کرد.
قائم مقام کمیته امداد استان کرمان خاطرنشان کرد: کمیته امداد به عنوان یک هماهنگ کننده در کنار مراکز نیکوکاری کار نظارت بر مراکز را بر عهده دارد که امیدواریم با هم افزایی و در کنار هم بودن بتوانیم خدمات خوبی به نیازمندان جامعه ارائه کنیم.
وی در پایان با اشاره به اینکه ۱۲۰ هزار خانواده تحت حمایت کمیته امداد استان کرمان قرار دارند گفت: این آمار بالا زیبنده استان کرمان نیست، امیدواریم روزی برسد که هیچ فقیر و محرومی در جامعه نداشته باشیم.