رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۶ طرح از این تعداد در معاونت درمان با اعتبار ۳۲۰ میلیارد ریال بهره برداری شد و ۱۰ واحد پانسیون که به منظور حل مشکل اسکان پزشکان متخصص در بیمارستان های استان ایجاد شده، افتتاح شد.
دکتر سیداحمد هاشمی افزود: علاوه بر این ۲ واحد همراهسرا در بیمارستان پورسینای آشخانه نیز به بهره برداری رسید و ۵۷ تخت آی سی یو نیز در بیمارستان های امام حسن (ع) و امام علی (ع) بجنورد، امام خمینی (ره) و آیت الله هاشمی رفسنجانی شیروان و جوادالائمه (ع) جاجرم با اعتباری بالغ بر ۲۸۵ میلیارد ریال راه اندازی شد.
بهره برداری از طرح های بهداشتی و آموزشی
وی از افتتاح ۲ مرکز جامع خدمات سلامت و ۷ پایگاه و خانه بهداشت نیز خبر داد و گفت: در دهه فجر امسال خانه های بهداشت خرمده، حسین آباد ۲ و عبدآباد شیروان، ۲ خانه بهداشت حاج تقی و خبوشان فاروج، پایگاه های بهداشت رزاز و ملکش در بجنورد و مراکز جامع سلامت گیفان در بجنورد و تیتکانلو در فاروج به بهره برداری رسید
رییس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی به افتتاح ساختمان آزمایشگاه های شماره ۲ دانشکده بهداشت و تجهیز این آزمایشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: این ساختمان در کنار بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد واقع شده و هدف از افتتاح این ساختمان ارتقای کیفیت آموزش و ایجاد بستر مناسب به منظور توسعه رشته های تحصیلات تکمیلی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: افزودن بر این غذاخوری این دانشگاه نیز به منظور ارتقای سطح بهداشت، سلامت و کیفیت غذای دانشجویان و ارائه خدمات تغذیه ای صنعتی سازی شد تا تحولی عمده در بحث آماده سازی مواد اولیه غذایی در سلف دانشگاه با حذف فرآیندهایی که با دخالت دست انجام می شد در شرایط کرونایی کنونی اتفاق بیفتد که اهمیت بسیاری در بحث ارتقای بهداشت و کنترل عفونت و انتقال بیماری ها خواهد داشت.
افتتاح طرح های سازمان اورژانس پیش بیمارستانی
دکتر هاشمی از افتتاح پایگاه اورژانس هوایی با اعتباری بالغ بر ۷ میلیارد ریال در دهه فجر خبر داد و گفت: با توجه به نقاط صعب العبور و راه های روستایی فراوان در خراسان شمالی، وجود پایگاه اورژانس هوایی در استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی از راه اندازی پایگاه اورژانس شهری شماره ۵ (گلستان شهر) در بجنورد و پایگاه اورژانس شماره ۳ در شیروان با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال خبر داد و گفت: پایگاه های اورژانس جاده ای بش قارداش، تیتکانلو، صادق آباد و کشک آباد نیز با اعتبار هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال راه اندازی شد.
وی نصب جی پی اس و راه اندازی سامانه راهبری آمبولانس ها با اعتبار یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال را از دیگر طرح های بهره برداری شده برشمرد و افزود: مرکز ارتباطات استانی و سامانه اتوماسیون عملیاتی اورژانس نیز با اعتبار ۹ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.
در این استان ۸۶۳ هزار نفری، ۳۵۰ پزشک عمومی و ۲۵۶ پزشک متخصص فعالیت دارند.