۱۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان شروع به فعالیت کرد

ایرنا دوشنبه 20 بهمن 1399 - 11:58
رشت - ایرنا - مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر، ۱۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در این استان به بهره برداری رسید.
۱۵ واحد صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان شروع به فعالیت کرد

دکتر قاسم جوادزاده مقتدر روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در مجموع با ظرفیت اشتغال ۱۵۰ نفر به بهره برداری رسیده است.

وی ظرفیت فرآوری این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی را ۴۵ هزار تن عنوان و تصریح کرد: این واحدها با سرمایه گذاری ۵۰ میلیون تومان به بهره برداری رسیده است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهادکشاورزی گیلان خاطر نشان کرد: از مجموع سرمایه گذاری های انجام شده برای راه اندازی این تعداد از واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی در استان حدود ۷۵ درصد را بخش خصوصی سرمایه گذاری کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌ های حوزه صنایع تبدیلی در گیلان اظهار داشت: مشارکت سرمایه گذاران در حوزه صنایع تبدیلی و غذایی در گیلان بیانگر وجود قابلیت‌ ها و ظرفیت‌ های بالای این حوزه در استان است.

هم اکنون بیش از دو هزار واحد صنایع تبدیلی با ظرفیت فرآوری یک میلیون و ۸۵۰ هزار تن در استان گیلان فعالیت دارند.

گیلان بعنوان یکی از مراکز مهم تولید کیفی برنج، چای، زیتون، بادام زمینی، مرکبات موقعیت مناسبی برای ایجاد صنایع تبدیلی ، فرآوری و بسته بندی و صادرات آن به بازار ۳۰۰ میلیون نفری کشورهای همسود و اروپا دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.