به گزارش روابط عمومی هیات کشتی مازندران ، مراسم اهدای مدالهای عسکری محمدیان با حضور کیکاوس سعیدی دبیرکل کمیته ملی المپیک، نصرالله سجادی سرپرست کاروان اعزامی ایران به المپیک توکیو ۲۰۲۰، سید محسن میر مشاور رئیس کمیته و سرپرست موزه ملی ورزش، بهروز منتقمی مشاور رئیس کمیته، مهرداد برزگریان معاونت اجرایی موزه ملی ورزش و سید مصطفی ابطحی رئیس صندوق حمایت از قهرمانان برگزار شد.
محمدیان در این مراسم مدال نقره بازیهای المپیک بارسلون ۱۹۹۲، مدال طلای قهرمانی آسیا ۱۹۸۱ دهلی، مدال نقره قهرمانی جهان ۱۹۸۹ مارتینی سوئیس، مدال طلای بازیهای آسیایی ۱۹۸۶ سئول، مدال نقره بازیهای آسیایی ۱۹۸۲ دهلی، مدال نقره ارتشهای جهان ۱۹۸۱ ونزوئلا و مدال نقره قهرمانی آسیا ۱۹۸۹ ژاپن را به موزه ورزش اهدا کرد.
این کشتی گیر مازندرانی همچنین شیلد بازیهای المپیک بارسلون ۱۹۹۲، دو عدد شیلد بازیهای المپیک سئول ۱۹۸۶، شیلد بازیهای آسیایی ۱۹۸۲ دهلی و شیلد مسابقات جهانی ۱۹۸۵ بوداپست را هم به موزه ملی ورزش هدیه داد.
شیلد هم نوعی مدال است که در درون جعبه قرار می گیرد و مانند مدال های گردن آویز و کاپ های قهرمانی برای تجلیل و قدردانی به افراد از جمله ورزشکاران خاص داده می شود.
عسگری محمدیان در سال ۱۳۴۱ در ساری متولد شد. او هنگامی که بیش از ۱۴ سال نداشت، تمرینات کشتی را در شهرش زیر نظر رحیم تبریزی شروع کرد. ابتدا در سبک فرنگی به تمرین پرداخت و چهار سال بعد به عضویت تیم ملی کشتی فرنگی ایران درآمد و درمسابقات جهانی ۱۹۸۱ در دسته ۵۲ کیلوگرم در اسلوا به صحنه رفت. در این مسابقات، او توان و تکنیک خود را به گونهای قابل قبول عرضه کرد و اگر با اختلاف امتیازی ناچیز به برنده نشان نقره این مسابقات آتسومی میاهارا، نمیباخت، میتوانست مکانی در سطوح بالا را صاحب شود.
عسگری محمدیان دو سال در مسابقات قهرمانی ایران در این سبک شرکت کرد و صاحب یک نشان طلا هم شد؛ ولی از آن پس در سبک آزاد به تمرین و شرکت درمسابقات پرداخت. او در سال ۱۹۸۳ به عضویت تیم ملی ایران، که مربی آن رمضان خدر بود ، درآمد و همان سال به مسابقات جهانی کییف اعزام شد.
محمدیان در دو دوره از بازیهای المپیک، ۱۹۸۸ سئول و ۱۹۹۲ بارسلونا، در دستههای ۵۷ و ۶۲ کیلوگرم به نمایندگی ایران روی تشک رفت. او در هر دو مسابقه نشان نقره دریافت کرد. دریافت این نشان در نوع خود یگانه است؛ زیرا در بین ۳۶ نشانآور ایرانی از بازیهای المپیک، کسی که صاحب دو نشان نقره باشد یکی مرحوم غلامرضا تختی است که یک نشان طلا هم دارد.