به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، در اولین تماسی که استاندار آذربایجان شرقی پاسخ داد، تماس گیرنده باور نمی کرد با شخص استاندار صحبت می کند و با اصرار تقاضای دادن گوشی به شخص استاندار را داشت.
چند جمله که رد و بدل شد، تماس گیرنده تازه داشت باورش می شد که عابدین خرّم پای درددلش نشسته است؛ استاندار به قدری لحن صمیمی داشت که تماس گیرنده با صمیمیت و سادگی تمام به بیان مشکل اشتغال خود پرداخت.
کریم، جوان ۳۵ ساله زیر پوشش سازمان بهزیستی از حمایت مالی اندک بهزیستی گلایه و تقاضای اشتغال داشت؛ شغلی که سازگار با شرایطش باشد.
تماس گیرنده دوم با استاندار آذربایجان شرقی هم از افراد دارای معلولیت و تحت پوشش بهزیستی بود که از عدم واریز شهریه دانشگاهش توسط بهزیستی در دوران همه گیری ویروس کرونا گلایه کرد.
نوع معلولیت او از نوع کم بینی شدید بود و او هم تقاضای کار مناسب با شرایطش را داشت.
خانم فرگل صحاف، مدیرکل بهزیستی استان نیز که در معیت استاندار در سامد، شنوای مشکلات بود، تعلل وی در ثبت مدارکش در سامانه بهزیستی را علت این مشکل عنوان کرد و قول حل مشکل او را داد.
نفر بعدی طرف گفت و گو با نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی در ارتباط بی واسطه اش با مردم، خانمی بود که شوهرش را مسافرکش معرفی کرد.
وی گفت: در نهضت ملی مسکن ثبت نام کردهایم که پروژه در حال اتمام است و توان پرداخت اقساط پایانی را نداریم؛ از شما به عنوان استاندار آذربایجان شرقی تقاضا دارم تسهیلاتی در این خصوص در اختیار ما قرار گیرد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز قول داد که مشکل این خانواده را پیگیری و دستور لازم برای کمک به آنان را صادر کند.
مرتضی، نیز با برگزاری تماس، وقتی صدای استاندار آذربایجان شرقی را شنید، گفت که اهل مراغه و فرزند شهید است.
وی از نماینده عالی دولت در استان، تقاضای وام یا زمین برای ساخت مسکن داشت.
استاندار آذربایجان شرقی نیز که دل در گروی خانواده شهدا دارد و از هیچ کوششی برای حل مشکلات آنان فرو گذار نمی کند، قول مساعد برای تخصیص وام را داد و نسبت به حل مشکل مسکن وی نیز ابراز امیدواری کرد.
مرد میان سالی نیز پس از برقراری تماسش با عابدین خرّم ضمن قدردانی از پاسخگویی شخص استاندار از مشکلات صنف نانوایان سخن گفت و پیشنهادهایی را در این زمینه بیان کرد.
استاندار آذربایجان شرقی نیز وعده داد که مسایل مطروحه توسط این شهروند را در جلسات تخصصی، طرح و درباره آنها تصمیم مناسب اتخاذ شود.
میهمان بعدی استاندار آذربایجان شرقی در ارتباط تلفنی امروز وی با مردم استان، مرد میانسالی بود که خبر خوبی برای استاندار داشت.
وی اهل شهرستان عجبشیر بود که خدا فرزندان سه قلو به او عطا کرده بود؛ وی اعلام کرد که شکرگزار این نعمت است و از استاندار آذربایجان شرقی برای بحث اشتغالش کمک خواست.
عابدین خرّم نیز قول معرفی او را به واحد های صنعتی داد.
تماس گیرنده بعدی نیز جوان کارآفرینی از شهرستان چاراویماق در جنوب آذربایجان شرقی بود که پس از سلام و احوال پرسی گرم عابدین خرّم با وی، خود را بیشتر معرفی کرد و گفت: «دانشجوی دانشگاه زنجان هستم و از سال ۹۵ قصد ایجاد گلخانه را در شهرستان چاراویماق دارم. پس از سالها دوندگی و پیگیری مجوز صادر شده و به منظور اخذ تسهیلات برای راه اندازی گلخانه از طریق سازمان جهاد کشاورزی ما را به بانک معرفی کرده اند؛ اما بانک نیز آورده نقدی ۸۰۰ میلیون تومانی می خواهد و ما نیز توان تامین آن را نداریم».
استاندار آذربایجان شرقی نیز که حمایت از کارآفرینی و کارآفرینان از دغدغه های همیشگی اوست، دستور پیگیری مشکل او را صادر کرد.
نفر بعدی، یکی از فعالان رسانه ای اسکو بود که با قدردانی از تلاش های استاندار برای پیگیری حل مشکلات مردم به تشریح مشکلات شهر جدید سهند پرداخت و بیمارستان را یکی از نیازهای ضروری آن خواند.
عابدین خرّم نیز که با حوصله تمام به حرف های او گوش داده بود، از پیگیری جدی برای احداث بیمارستان از طریق وزارت بهداشت خبر داد و گفت: اگر از خیّران مسئولیت احداث بیمارستان را بر عهده بگیرند، مشکل حل است، اما اگر بخواهیم از منابع دولتی این بیمارستان احداث شود، باید از وزارت بهداشت مصوبه داشته باشد که ما از طریق وزارت بهداشت به صورت مصمم پیگریم تا با صدور مجوز در سال آینده اعتبار احداث بیمارستان تامین شود.
در ادامه ارتباط مردمی استاندار آذربایجان شرقی، خانم معلمی که پشت تلفن بود از خرّم برای کمک به حل مشکل هفت سال بیمه کاری اش کمک خواست و نماینده عالی دولت نیز پس از ثبت مشخصات او، دستور لازم را در این باره صادر کرد.
طرف گفت و گوی بعدی استاندار آذربایجان شرقی، یک تولید کننده لوازم خانگی از شهر آبش احمد از توابع شهرستان کلیبر بود.
وی از استاندار آذربایجان شرقی درخواست تخصیص تسهیلات بانکی سرمایه در گردش به منظور تکمیل و راهاندازی کسب و کار خود را داشت.
خرّم نیز پس از اینکه حرف های او را به طور کامل شنید، وی را به مدیر مسوول در این حوزه متصل کرد تا نسبت به رفع مشکل نامبرده از طریق کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اقدام لازم صورت گیرد.
تماس گیرنده بعدی نیز جوانی حدودا سی ساله بود که برای چهار نفر در کارگاه مبل سازی خود اشتغال آفرینی کرده بود و برای افزایش تعداد کارگران خود و تامین سرمایه در گردش، درخواست تسهیلات کم بهره ۴۰۰ میلیون تومانی از استاندار آذربایجان شرقی داشت.
اما تماس گیرنده بعدی، مدیر پروژهای چند ده میلیاردی در استان بود.
وی از رو به اتمام بودن پروژه خبر داد و گفت: در حال احداث مجتمع رفاهی بزرگی به ارزش ۱۸۰ میلیارد تومان در یکی از شهرهای نزدیک تبریز هستیم که پس از تلاش های فراوان و پرداخت عوارض شهرداری مجوز آن صادر شده است.
وی در ادامه از استاندار آذربایجان شرقی درخواست کرد که شخصا پیگیر حل مشکلات و موانع پیش پایش در این مسیر باشد و خرم نیز دستورات لازم برای تشکیل گروه کاری برای بررسی موضوع را صادر کرد.
استاندار آذربایجان شرقی از اعزام تیم ویژهای برای ارزیابی و بررسی مستندات نامبرده طی حداکثر دو روز آینده خبر داد و گفت: پس از بررسی های تیم ارزیاب اگر لازم باشد شخصا برای پیگیری به محل پروژه خواهم آمد.
و چنین بود که دفتر دیگری از ارتباطات مردمی نماینده عالی دولت در آذربایجان شرقی پس از دو ساعت گفت و گوی صمیمی وی با جمعی از مردم تلاشگر استان به سر آمد.
انتهای پیام