به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، با گذشت سال ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مینهای خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند که معمولا بعد از بارندگیها، مهمات مدفون شده در اعماق خاک بر اثر سیلاب نمایان میشوند.
شهرستان سرپلذهاب در غرب استان کرمانشاه، واقع شده و ۴۸ کیلومتر مرز مشترک با عراق دارد. از مجموع ۴۸ کیلومتر نواری مرزی سرپلذهاب با عراق، هم اکنون ۱۵ کیلومتر از نوار مرزی در جوار روستاهای قلمه، بیشکان، هاوان و باویسی از توابع این شهرستان، آلوده به مین و مهمات عمل نکرده از دوران جنگ تحمیلی است که در برخی از موارد مشاهده میشود که مردم بدلیل برخورد با مین و انفجار ناشی از آن دچار حادثه میشوند.
مسعود قلعهسفیدی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به خبرنگار فارس گفت: روز گذشته یک نفر بدلیل انفجار مین در حوالی سد ازگله سرپلذهاب مصدوم شد.
وی ادامه داد: مصدوم به بیمارستان سرپلذهاب منتقل و پس از انجام اقدامات اولیه توسط اورژانس هوایی به بیمارستان طالقانی کرمانشاه منتقل شد.
با گذشت سال ها از پایان جنگ تحمیلی، مرزنشینان مناطق غربی استان کرمانشاه همانند ساکنان سایر مناطق مرزی همچنان قربانی مینهای خاموش و انفجار مهمات عمل نکرده هستند. البته شرکت های مین زدایی وابسته به وزارت دفاع در مناطق آلوده قصرشیرین حضور دارند و مشغول بازنگری اراضی پاکسازی شده هستند.
پایان پیام/پ