٢۶۵ پروژه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان افتتاح شد

ایرنا چهارشنبه 22 بهمن 1399 - 12:00
زاهدان- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ٢۶۵ پروژه آب و خاکی، تولیدات گیاهی و دامی، صنایع تبدیلی و غذایی، شیلات و آبزیان، منابع طبیعی و آبخیزداری، عشایری و تعاون روستایی گرامیداشت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در این استان به بهره‌برداری رسید.
٢۶۵ پروژه بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان افتتاح شد

محمدعلی نیکبخت روز چهارشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: برای راه اندازی این طرح‌ها ۲ هزار و ۲۰۴ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

وی افزود: با بهره‌برداری از این طرح‌ها زمینه اشتغال مستقیم ٢ هزار و ۴٨۵ نفر و اشتغال موقت حدود ١٠۶ هزار نفر روز فراهم شد و ١٢ هزار و ۵٠٠ خانوار روستایی و عشایری از مزایای آن بهره‌مند شدند. 
رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان اجرای ٣٩ پروژه سیستم‌های نوین آبیاری در سطح ٣١٠٠ هکتار، مرمت و بازسازی ۴١ رشته قنات، ساخت ١٧ استخر ذخیره آب، ساخت ١٨ باب گلخانه و ٣٣ گلخانه خانگی، ساخت ٩ واحد جایگاه پرورش شترمرغ مولد و پرواری، چهار واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی ،ساخت پنج جایگاه مشارکتی گاو شیری، ساخت سه مورد بند سنگی و ملاتی آبخیزداری، ١۶ استخر بتنی نیمه متراکم پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی، ١۵ باب منبع آب عشایری و راه‌اندازی پنج فروشگاه تعاون روستایی را از مهمترین طرح‌های افتتاح شده دهه فجر بخش کشاورزی این استان برشمرد.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان از نظر آب و هوایی دارای تنوع زیادی است به طوری که مناطق ایرانشهر، زابل و باهوکلات آب و هوای بیابانی و ناحیه زاهدان در مرز بین اقلیم بیابانی و نیمه بیابانی قرار دارد.
برخی مناطق این استان مانند سراوان، مهرستان، سیب سوران، خاش، چابهار، کنارک، نیکشهر، قصرقند و سرباز نیز آب و هوای نیمه بیابانی و بعضا مرطوب و ناحیه کوهستانی بم‌پشت در جنوب سراوان و امتداد آن به سمت غرب تا کوه‌های بشاگرد آب و هوای نیمه بیابانی معتدل دارند و اقلیم مشرق ارتفاعات و فلات‌های مرتفع و کم وسعت میان آن نیمه بیابانی با زمستانهای سرد است.
با این وجود استان سیستان و بلوچستان به دلیل شرایط خاص جغرافیایی و اقلیمی و مجاورت با دریای عمان و اقیانوس هند و تالاب‌های هامون و هامون جازموریان یکی از مستعدترین نقاط کشاورزی کشور محسوب می شود به طوری در تمامی فصول سال امکان کشت و تولید انواع محصولات در آن وجود دارد.
سرزمینی که در تمام فصول سال چه زمستان، چه بهار، تابستان و پاییز امکان تولید محصولات کشاورزی، گیاهان دارویی، دامداری، تجارت مرزی، صید و صیادی و صنعت و معدن را دارد به واقع سرزمین هزاران گنج است.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.