به گزارش خبرنگار مهر، داود رشیدی صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: ۳۰ دستگاه ماشینآلات سنگین در اختیار شهرداری هفشجان است که فرسوده بوده و نیاز به تعمیر دارد اما متأسفانه هزینههای آن زیاد است.
وی با اشاره به اینکه این شهرداری در بحث تأمین خودروهای سبک نیز دچار مشکل است، گفت: پرسنل برای کارهای اداری از ماشینهای خود استفاده میکنند.
رشیدی با اشاره به اینکه سال گذشته بودجه شهرداری ۱۸ میلیارد تومان بود، عنوان کرد: هزینههای جاری شهرداری به علاوه پرداخت حقوق نزدیک به ۱۸ میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه انجام فاضلاب شهر هفشجان از ۱۶ سال پیش آغاز شد، گفت: اداره آب و فاضلاب به شهرداری این قول را داده بود که هرچه سریعتر این پروژه طولانی مدت را به بهره برداری کامل برساند اما متأسفانه این اتفاق رخ نداد.
رشیدی با بیان اینکه موضوع فاضلاب باعث شده که آسفالت کوچهها و خیابانهای شهر با مشکل مواجه شود، گفت: سال گذشته ۷ هزار و ۲۰۰ تن آسفالت در مجموعه شهر توزیع شد، اما با این حال آسفالت یک خیابان تکمیل شد.
وی با اشاره به اینکه مردم درخواست آسفالت خیابانهای چمران و سنگ تراشها را داده بودند و در دستور کار قرار شهرداری نیز قرار گرفته بود، گفت: سنگ تراشها در این دو خیابان از دیرباز تاکنون کارهای هنری انجام میدهند و به همین خاطر میراث فرهنگی دستور سنگ فرش این دو خیابان را داد از اینرو عملیات آسفالت این دو خیابان متوقف شد.
رشیدی با بیان اینکه معمولاً سهمیه قیر یک سال بعد داده میشود، افزود: امسال ۱۵۰ تن سهمیه قیر رایگان داریم که هنوز به شهرداری تخصیص داده نشده است.
وی یادآور شد: دو پروژه موزائیک فرش پیاده رو در دو خیابان این شهر با اعتبار ۶۰۰ میلیارد تومان در حال انجام است، همچنین کانال سازی و اصلاح جدول به ارزش ۵۰۰ میلیون تومان انجام شده است.
طرح جاده گردشگری چشمه زنه در حال اجرا است
شهردار هفشجان با اشاره به اینکه تاکنون منطقه گردشگری هفشجان فقط هزینه داشته و هیچگونه درآمدی از آن برای شهر کسب نمیشد، گفت: در سال جاری بنا داریم که از این منطقه درآمدزایی داشته و برای خود چشمه زنه آن را هزینه کنیم.
رشیدی بیان داشت: طرح جاده چشمه زنه در حال اجرا است و امید است سال آینده فاز اول این مسیر به طول سه کیلومتر به بهرهبرداری برسد، سال گذشته حدود ۶ میلیارد تومان از سوی شهرداری هفشجان در چشمه زنه سرمایهگذاری و هزینه شد.
وی همچنین به آرامستان شهر هفشجان اشاره کرد و گفت: این آرامستان یک محل تاریخی است که متأسفانه زیرساختهای مناسبی مثل پارکینگ، جوی و جدول و… نداشت که اجرای این کار آغاز شد اما پروژه به دلیل عدم صدور مجوز از سوی میراث فرهنگی با مشکل مواجه و متوقف شد که قرار شد کارشناسان میراث در محل حاضر شوند و با ارائه راهکار این محل ساماندهی شود.
رشیدی یادآور شد: حدود ۵۰۰ میلیون تومان وسایل بازی برای پارکهای سطح شهر خریداری و نصب شد، بسیاری از تجهیزات بازی در پارکهای شهر فرسوده بودند و کفپوش نداشتند که اقدامات لازم برای اصلاح آن صورت گرفت.
وی به پارکهای محلهای نیز اشاره و عنوان کرد: حدود ۲۷ پارک محلهای در سطح شهر هفشجان وجود دارد که به جز یک نگهبان نیروی دیگری ندارند و این باعث شده که دزدیها از پارکهای شهر بسبار زیاد باشد.