به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس از شهرستان آمل، سیداسماعیل یزدانپناه در جلسه تسهیل و رفع مشکلات شرکتهای بورسی شهرستان آمل اظهار کرد: ایجاد کارخانجات سورت و بستهبندی با استاندارد بینالمللی جهت صادرات و کیفی سازی برنج، آزمایشگاههای تخصصی، شرکتهای دانشبنیان و استقرار بنگاهها در امر صادرات و تجارت برنج تسریع شود.
وی افزود: تنها بورس کشاورزی برنج در آمل است که سومین سال فعالیت خود را میگذراند و برنج کیفی طارم و پرمحصول فجر این منطقه در بورس کالای کشاورزی است.
مدیرعامل مرکز توسعه تجارت برنج مازندران گفت: تنظیم بازار با ابزارهای نوین موجب شد تا به سمت بورس کالای و کشاورزی رفته و با هدف تسریع در خرید و فروش برنج و برندسازی در این بخش فعالیت کنیم.
یزدانپناه افزود: در تولید برنج همچنان به صورت سنتی برنج سفید داشتیم که در ۵ سال گذشته بیش از ۴۰ محصول فرآوری شده از ضایعات برنج شناسایی شد که ۱۳ محصول در حجمکارگاهی مثل دوغ برنج که از محصولات سلامت محور مطرح است که قابلیت صادرات داریم، اما منابع کافی نداریم، تولید شد.
وی یادآور شد: پروژههای توریستی، طرحهای توسعهای تعریف شده که نیازمند بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان منابع مالی هستیم.
مدیرعامل مرکز توسعه تجارت برنج مازندران افزود: ۵۲۰ سهامدار و ۵۷۰ میلیارد تومان سرمایه ثبتی داریم و تلاش داریم تا وارد بازار بورس شده و منابع مالی را از طریق بورس انجام دهیم و علاقهمندیم که با این ارزش افزوده بالا به عنوان سهامپروژه وارد بورس شویم.
یزدانپناه گفت: با مشکلات اخیر محصول برنج، با دستور استاندار خرید آغاز شد اما منابع مالی نداریم و امیدواریم از طریق فروش اوراق منابع مالی تامین شود.
پایانپیام/۸۶۰۰۲