بیش‌ترین شکایت سرمایه‌گذاران از ادارات شهرستانی است

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 07 خرداد 1402 - 10:36
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال با بیان اینکه سرمایه‌گذاران نیازمند حمایت هستند، گفت: بیش‌ترین شکایت سرمایه‌گذاران از ادارات شهرستانی است و این مسئله در شهرستان شهرکرد مشهودتر از سایر شهرستان‌ها است.

محمدکاظم منزوی هفتم خردادماه در نشست کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان شهرکرد با بیان اینکه در جلسات شهرستانی طرح‌های سرمایه‌گذاری مورد بررسی قرار گرفته و مشکلات احصا می‌شود، اظهار کرد: باید تمام پروژه‌های نیمه‌تمام و حائز اهمیت مورد بررسی قرار بگیرد، این اطلاعات تا پایان سال مبنای کار است، فرماندار مسئول نظارت بر اجرای طرح‌ها است.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری چهارمحال افزود: برای تسهیل صدور مجوزات طرح‌های اشتغالزایی و سرمایه‌گذاری باید هماهنگی بین فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی صورت بگیرد.

وی با اشاره به کمبود نیروی کارگری در شهرک صنعتی شهرکرد، گفت: اکثر واحدهای تولیدی در این شهرک با کمبود نیروی انسانی برای کارهای یَدی مواجه هستند، برای تامین نیروی کار باید برنامه داشته باشیم.

منزوی با بیان اینکه با محدودیت منابع مالی در تکمیل پروژه‌های سرمایه‌گذاری مواجه هستیم، خاطرنشان کرد: فرمانداران باید تامین مالی این پروژه‌ها را از روش‌های جدید پیگیری کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال افزود: پروژه‌های اقتصادی شهرستان شهرکرد که در خارج از شهرک صنعتی در حال اجرا هستند، احصا شود، باید کاربری‌های تجاری در شهرکرد احصا و در اختیار اصناف و صمت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاران نیازمند حمایت هستند، توضیح داد: بیش‌ترین شکایت سرمایه‌گذاران از ادارات شهرستانی است و این مسئله در شهرستان شهرکرد مشهودتر از سایر شهرستان‌ها است.

منزوی بیان کرد: گزارشات ارائه شده توسط دستگاه‌های اجرایی چهارمحال و بختیاری باید راستی‌آزمایی شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به ضعف‌های زیرساختی در حوزه گردشگری در چهارمحال و بختیاری، یادآور شد: اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری طرح گردشگری پارک آبخیز هفشجان را تهیه کند، در استان فراخوانی برای ایجاد اقامتگاه‌های بوم‌گردی داده و صدور مجوز تسهیل شود، شهر شهرکرد نمادی از گردشگری ندارد و باید این مسئله مورد توجه باشد.

وی با تاکید بر اینکه منطقه غرب شهرکرد شامل محلات چالشتر، مهدیه و اشکفتک از نظر اقتصادی وضعیت بسیار نابسامانی دارند، خاطرنشان کرد: روح سرمایه‌گذاری در این منطقه مرده است، باید شرایط برای اجرای طرح‌های اقتصادی در این منطقه فراهم شود، اگر فردی تمام مجوزات را اخذ کرده است، فرمانداری به بهانه مشکلات اجتماعی نباید از صدور پروانه خودداری کند، باید با این افراد برخورد شود.

منزوی تاکید کرد: وضعیت مجتمع‌های دامداری در شهرستان شهرکرد نامناسب است، زیرساخت‌ها در این مجتمع‌ها برای انتقال دام فراهم شده، اما با نقطه مطلوب فاصله داریم.

۲۰۰ طرح اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در شهرستان شهرکرد وجود دارد

فضل‌الله رحمتی- سرپرست سازمان صمت چهارمحال و بختیاری در این نشست با بیان اینکه ۲۰۰ طرح اقتصادی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد در شهرستان شهرکرد وجود دارد، اظهار کرد: در صورت تکمیل این پروژه‌های برای بالغ بر ۱۰۰۰ نفر به‌صورت مستقیم در این شهرستان شغل ایجاد می‌شود.

سرپرست سازمان صمت چهارمحال و بختیاری با اشاره به اراضی اختصاص یافته به سرمایه‌گذاران در خارج از محدوده شهرک صنعتی در شهرستان شهرکرد، گفت: ۴۰ هکتار زمین برای اجرای طرح گردشگری در شهرکرد در نظر گرفته شده است که سه نشست با ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) برگزار شده و در صورت نهایی شدن طرح شاهد کلنگ‌زنی خواهیم شد.

وی تاکید کرد: پرداخت تسهیلات تبصره ۱۶ در شهرستان شهرکرد بر مبنای تسهیلات کارفرمایی است، اگر در شهرستان شهرکرد وسیله ایاب و ذهاب به شهرک صنعتی سفیددشت فراهم شود، می‌توان بخشی از نیروی بیکار این شهرستان را به سمت این شهرک صنعتی در واحدهای کوچک هدایت کرد.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.