اهدای عضو اوج بخشش و ایثار خانواده است

خبرگزاری ایسنا دوشنبه 08 خرداد 1402 - 09:08
مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان در دیدار با خانواده زنده یاد «امیرمحمد قاسمی‌» که ۱۳ سال پیش اعضای بدن وی را اهدا کردند این اقدام را اوج بخشش و ایثار و سخت‌ترین تصمیم خانواده‌های اهدا کننده دانست.

قاسم غریب آبادی شامگاه یک شنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ در دیدار با خانواده‌ امیر محمد قاسمی اظهار کرد: شاید سخت‌ترین تصمیمی‌که یک خانواده بالاخص پدر و مادر می‌توانند درباره فرزندشان بگیرند، اهدای اعضای بدن فرزند است، اما به خاطر شادی و سلامتی که زندگی دوباره در وجود پدر و مادرهای دیگر ایجاد می‌کنند، ثواب آن نزد خداوند بی‌شمار است.

وی با اشاره به اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید: «وَ مَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا»، و هر کس نفسی را زنده کند گویا همه مردم را زنده کرده است، افزود: اگر این تصمیم بزرگ نبود، بیماران نیازمند اهداء، فرصت دوباره زندگی کردن را پیدا نمی‌کردند و این اقدام خداپسندانه ناشی از ارتباط قلبی با خالق و اوج بخشش خانواده است که حاضر شدند، اعضای بدن فرزند خود را هدیه کنند تا دیگرانی زنده بمانند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گلستان بیان کرد: جمعیت هلال احمر این افتخار را پیدا کرده تا در جهت تجلیل و زنده نگه داشتن نام‌ امیرمحمد و ترویج این امر خیرخواهانه نام اردوگاهی که در شهر دلند احداث کرده است را در سال ۹۰ به نام‌ امیرمحمد قاسمی امدادگر هلال احمر گلستان مزین کند.

اهدا عضو اوج بخشش و ایثار خانواده است


به گزارش ایسنا؛ در این دیدار خانواده‌امیر محمد قاسمی با بیان خاطراتی از فرزند نوجوان خود درباره علاقه‌امیرمحمد به هلال احمر و وجود روحیه کمک به مردم در وجود وی گفتند و برای تمامی افرادی که اعضای بدن فرزندشان را دریافت کردند آرزوی سلامتی کردند.

 امیرمحمد قاسمی سال ۱۳۸۹ براثر تصادف دچار مرگ مغزی شد و ۱۳ روز پس از این واقعه تلخ پدر و مادرش با تصمیم بزرگی که گرفتند، به ۱۸ نفر فرصت زندگی دوباره هدیه کردند. اقدامی‌که باعث شد امیرمحمد تا همیشه در یادها زنده بماند.

از نظر درمانی پیوند عضو، بهترین و تنها راه درمان برخی بیماری‌ها است زیرا می‌تواند باعث کیفیت زندگی و افزایش طول عمر برخی افراد شود. بسیاری از هم نوعانمان جان خود را به خاطر نرسیدن اهدای عضو از دست می‌دهند در حالی که کسانی که به طور مثال مرگ مغزی شدند با اهدای عضو می‌توانند جان بیش از هشت انسان نیاز به عضو را نجات دهند.

اهدای عضو تنها راه نجات بسیاری از بیمارانی است که به بیماری‌های قلبی و کلیوی و کبدی دچار و در لیست دریافت عضو هستند. به همین دلایل ۳۱ اردیبهشت ماه را اهدای عضو نام‌گذاری کردند تا بتوانیم زندگی‌مان را ادامه دار کنیم و اعضای خود را به خاک نسپاریم بلکه آن را اهدا کنیم.

اعضای قابل اهدا از قبیل قلب، ریه‌ها، کبد، روده‌ها، لوزالمعده و کلیه‌ها است. علاوه بر این اعضا برخی از بافت‌های بدن نیز قابل پیوند هستند. با اهدای قرنیه می‌توان بینایی را به فردی که دچار صدمه شدید به چشم شده بازگرداند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.