کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو با استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز

خبرگزاری ایسنا شنبه 03 تیر 1402 - 08:58
رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: یکی از راه های کاهش خطر ابتلا به تب کریمه کنگو استفاده از گوشت های ذبح شده در مراکز مجاز است.

آذریان امروز شنبه ۳ تیرماه در کمیته بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو شهرستان افزود: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری حاد تب دار است و جزو بیماری‌های مشترک بین انسان و حیوان به شمار می رود.

وی بیان کرد: با رعایت کردن نکات بهداشتی هنگام ذبح دام در مراسم عیدقربان و تهیه گوشت از مراکز مجاز می توان خطر ابتلا به این بیماری را کاهش داد.

رئیس مرکز بهداشت خاش و تفتان گفت: افرادی که به ذبح دام مشغول هستند، باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: علائم این بیماری معمولاً شامل تب بالا، سردرد، ضعف، تهوع، درد شکم و اسهال است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.