به گزارش خبرگزاری برنا از آذربایجانغربی، سجاد بیرامی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانغربی در ابتدای این جلسه با اشاره به افزایش تعداد شهرهای استان به ۲۰ شهر اظهار کرد: شاهد رشد و توسعه قابل توجهی در ورزش و حوزه جوانان استان هستیم بطوریکه در حوزه همگانی برگزاری همایشهای پیاده روی در شهرهای مختلف استان از جمله میاندوآب، سلماس، ماکو و چهاربرج و ...، افزایش صدور پروانههای باشگاهها و فعال شدن پروژههای عمرانی حوزه ورزش و همچنین بهتر شدن عملکرد ورزش قهرمانی استان در مسابقات مختلف و میزبانی از رقابتهای مختلف بینالمللی، آسیایی و کشوری هستیم.
وی افزود: در حوزه باشگاهها فرآیند صدور پروانه تسریع شده بطوریکه تعداد مجوزهای صادره از ۶۶ مجوز در سال ۱۴۰۰ به ۱۷۵ مجوز در سال ۱۴۰۱ رسیده که در این حوزه شاهد افزایش ۱۶۵ درصدی هستیم ضمن اینکه در حوزه تمدید مجوز باشگاهها با ۱۲۳ درصد افزایش از ۳۸ مجوز به ۸۵ مجوز رسیده است.
بیرامی گفت: تعداد موافقت اصولی با زمین نیز از ۶ مورد در سال ۱۴۰۰ به ۱۶ مورد در سال ۱۴۰۱، موافقت اصولی بدون زمین از ۱۴ در سال ۱۴۰۰ به ۱۰۸ در سال ۱۴۰۱ و تعداد کل باشگاه های استان از ۶۳۰ در سال ۱۴۰۰ به ۸۰۵ باب در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.
سیروس احمدی مدیرکل دفتر توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاههای وزارت ورزش و جوانان نیز در این جلسه با اشاره با کاهش زمان صدور مجوز باشگاهها از حدود ۲۰۰ روز در سالیان گذشته به کمتر از یک ماه اظهار کرد: این اتفاق با تشکیل جلسات مختلف و ابلاغ دستورالعمل جدید امکان پذیر شده و در این راستا نیز دستورالعمل رتبهبندی باشگاههای ورزشی کشور با تعرفه مشخص و در ۷ محور و ۶۸ شاخص طراحی شده، جهت اجرا ابلاغ شده است.
وی اضافه کرد: براساس ابلاغ انجام گرفته، دستورالعمل از ابتدای سال اجرایی شده و در پایان نیمه نخست سال، عملکرد و بازخوردهای آنرا احصا و بررسی خواهیم کرد.
احمدی با اشاره به اینکه این دستورالعمل خالی از ایراد نیست خاطر نشان کرد: انتظار داریم هرگونه پیشنهاد یا درخواستی در خصوص این دستورالعمل داشته باشید ارسال کنید تا در سال آینده، با اعمال بازنگریها و تغییرات شاهد دستورالعمل کم ایرادتری باشیم.
دفتر توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاههای وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: هدف ما ثبات باشگاههاست ضمن اینکه در این حوزه نظارت بر تعرفهها و باشگاههای بسیار مهم است و تاکید میکنیم این مورد، جدی گرفته شود ضمن اینکه در وزارت ورزش و جوانان در راستای شفافیت و سلامت نیز بصورت نامحسوس بازرسی می کنیم.
وی اضافه کرد: برای بازرسی از باشگاهها، چک لیست تیپ طراحی و در اختیارات ادارات قرار داده شده با این حال با توجه به اجرای این دستورالعمل برای اولین سال، هدف را برای رضایتمندی باشگاهها مدنظر قرار دهید و برای باشگاههای نوین گام بردارید تا ورزش به عنوان قطب اقتصاد کشور مطرح است بیش از پیش شرایط برای حضور ارکان مختلف محیا شود.
سید مجید زارعیان معاون دفتر توسعه ورزش حرفهای و امور باشگاههای وزارت ورزش و جوانان هم در این جلسه درخصوص دستورالعمل ابلاغی رتبه بندی اظهار کرد: اهداف دستورالعمل در چارچوب مواد قانون ۴ و تلاش برای وحدت رویه و بهبود کیفی و کمی باشگاه ها طراحی شده است.
وی ادامه داد: در مورد این دستورالعمل، نشست هایی با سازمان ملی استاندارد و حمایت از مصرف کننده و ارگان های مختلف برگزار و در نهایت در کمیسیون ماده ۵ تدوین و اجرایی کردیم.
وی اظهار کرد: این دستورالعمل در ۷ محور (مدیریت، منابع انسانی، مشتریان، منابع سرمایه ای و امکانات، ترویج فرهنگ، اخلاق و توسعه مشارکتهای اجتماعی، استانداردها و دستاوردها) و ۶۸ شاخص تدوین شده است.
انتهای پیام