غلامعلی حیدری ۲۲ تیرماه در نشست خبری با حضور محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان و جمعیت یک میلیون نفری است، گفت: مردم این استان از مفاخر ارزشمند و ولایتمدار هستند.
وی اظهار کرد: عشایر این استان، جزء اولین افرادی هستند که در روز ۲۰ بهمن ۵۷ به خدمت امام رسیدند و در آن زمان بختیار، نخست وزیر رژیم پهلوی بود، اما آنها وفاداری خود را به امام راحل و انزجار خود را از دولت بختیار اعلام کرده بودند.
وی در ادامه گفت: با پیشنهاد وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شورای فرهنگ عمومی، این روز به عنوان روز چهارمحال و بختیاری نامگذاری شد که مورد تصویب قرار گرفت که مورد خوشایند مردم استان بود که خوشبختانه در دولت سیزدهم این امر محقق شد.
حیدری افتخارات این استان در طول سالها چه در دوران انقلاب تا دفاع مقدس و چه بعد از جنگ تاکنون را تشریح کرد و گفت: ۲۴۰۰شهید از این استان در دوران دفاع مقدس و همچنین شهدای مدافع حرم و امنیت که انسانهای بسیار ارزشمندی و ولایتمداری بودند، تقدیم این انقلاب شد.
وی با تمجید از حضور پرشور مردم پای در صحنه در برنامه غدیر توضیح داد: اوج کار و فعالیت در مرکز استان در خصوص برنامه غدیر از بلوار کاشانی بود که با برپایی ۲۰۰ موکب مردمی تا ساعاتی از نیمه شب این برنامه به طول انجامید که این برنامه نماد عشق به ولایت، وحدت و برادری و انسجام و بصیرت را به صحنه کشید؛ علیرغم اینکه مشکلات اقتصادی و هزینهای وجود داشت ولی باز مردم، از نذورات و کمکهای خود در اجرای باشکوه این برنامه دریغ نورزیدند.
استاندار چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برنامههای مختلفی بهویژه برنامههای فرهنگی در استان طراحی شده است، بیان کرد: جشنوارههایی مانند جشنواره موسیقی و جشنواره قومیتها که در شهرستان فارسان به مدت یک هفته برگزار شد، استقبال مردمی همراه با وحدت، انسجام و برادری را به نمایش گذاشت.
وی یکی از محاسن این استان را وجود وحدت میان خدمتگزاران با محوریت نماینده ولیفقیه استان عنوان کرد و تصریح کرد: نماینده ولیفقیه به همراه خدمتگزاران به صورت ید واحده ای خادم مردم این استان هستند که به لطف خدا در سفر گذشته ریاست جمهوری در خرداد ماه ۱۴۰۱، اعتبارات خوبی در حوزه های مختلف از جمله برنامههای فرهنگی تصویب شد که در خصوص اقدامات فرهنگی، با وجود محرومیتها، ناترازیها و بنیه اقتصادی ضعیف، حال اقداماتی همچون تکمیل مصلای شهر شهرکرد، ساخت تعدادی فرهنگسرا و دارالقرآن و مجتمعات قرآنی و فرهنگی در دستور کار قرار گرفته است.
استاندار چهارمحال و بختیاری با تاسی از فرمایش مقام معظم رهبری که هنر در معرفی فرهنگ یک زبان اثرگذار است، خاطرنشان کرد: در این راستا در استان با کمک اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به شناسایی هنرمندان پرداخته شده است تا بتوان آنها را تقویت و ساماندهی کرد و حتی جلسات متعددی با هنرمندان برگزار شده است تا بتوان این استان در عرصه هنر گامی مؤثر در پیشرفت استان بردارد.
وی با ابراز خرسندی از خدمات مختلفی که از سوی این دولت در استان صورت گرفته است، ادامه داد: با توجه به اینکه مشکل اطلاعرسانی یک مشکل اساسی است، اما خدمات ارزنده دولت در حوزههای مختلف فراوان است؛ به عنوان مثال تا قبل از این دولت تعداد زیادی از طرحها متوقف بود ولی با روی کار آمدن دولت جدید، اکثر طرحها در دست راهاندازی قرار گرفت که در همین خصوص اعتبارات خوبی تعلق گرفت.
وی تصریح کرد: در زمینه تامین ساختن آب پایدار فعالیت خوبی صورت گرفت، در حوزه جاده سازی، چندین جادههای ترانزیتی و راه آهن و ۱۰۰۰ کیلومتر جاده روستایی در ۹۷۰ روستای استان احداث شد، در حوزه کشاورزی برنامه ریزی در جهت تحقق کشاورزی دانش بنیان داشتهایم، توسعه گردشگری و بومگردی با توجه به تاکید رئیس جمهور در خصوص این منطقه که بسیار به لحاظ بومگردی منطقه بِکری است و همچنین احداث صنایع جزیی از جمله این برنامهها است.
وی در پایان در خصوص تقویت برنامههای فرهنگی در استان تاکید کرد: ما باید فرهنگ اقوام خود را تقویت کنیم زیرا که وقتی داشتههایمان را تقویت سازیم میتوان در برابر فرهنگ مهاجم غربی، مقابله کنیم.
انتهای پیام