به گزارش خبرنگار مهر، مجتبی صادقی ظهر پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: از آنجایی که شغل اکثر مردم شهر هفشجان جوشکاری بوده لازم است انجمنهای تخصصی کار و کارگری در این راستا تشکیل و از ظرفیت فنی کاران این شهر استفاده شود.
وی تصریح کرد: وقتی طرحها و توسعههای متناسب با ظرفیت مردمی در منطقه وجود ندارد قطعاً ایجاد اشتغال و بهره مندی مناسب رقم نمیخورد.
صادقی با اشاره به طرح دامداری ۳ هزار راسی مولد در منطقه هفشجان اظهار کرد: این طرح برای طبیعت مضر بود که مردم و شورای شهر نسبت به آن اعتراض داشتند و جلو طرح را گرفتند و درخواست جایگزین طرحهای دیگر را داده اند که تا کنون موافقت نشده و کاری از پیش نبرده اند.
وی همچنین به خطوط مواصلاتی شهر هفشجان به جادههای طاقانک، نو آباد، سیرک و مصطفی آباد اشاره کرد و بیان داشت: عرض کم جاده در این مناطق باعث بروز حوادثهای زیادی شده که میطلبد مسئولین به قول خود عمل کرده و نسبت به اصلاح این جادهها و عریض کردن آن اقدام لازم را به عمل آورند.
صادقی به پل روگذر سه راهی هفشجان نیز اشاره و خاطر نشان کرد: این پروژه سالها بدون تکلیف باقی مانده بود اما به گفته مسئولین راه و شهرسازی در هفته دولت به بهره برداری خواهد رسید.
وی با اشاره به پروژه فاضلاب شهر هفشجان گفت: این پروژه ۱۲ سال پیش آغاز شد اما تا کنون مسئولین آب فا نسبت به قولهایی که داده اند عمل نکرده و به بهره برداری نرسیده که همین امر موجب شده مردم متضرر شوند، خواسته ما از مسئولین استانی آب فا این است که این پروژه را هرچه زودتر به اتمام برسانند تا ما نیز بتوانیم آسفالت خیابان و کوچه هارا هرچه سریعتر انجام دهیم.
رئیس شورای شهر هفشجان به مشکل آب شرب این شهر نیز اشاره کرد و گفت: آب این شهر از نیترات بالایی برخوردار است و سالم نیست.
صادقی همچنین به منطقه گردشگری چشمه زنه اشاره کرد و بیان داشت: شهر هفشجان ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری را دارد و تنها نگاه ویژه مسئولین را نسبت به این موضوع میطلبد.
وی به راه اندازی بازارچه میوه دائمی اشاره کرد و گفت: توسط شورای شهر و شهرداری بازارچه دائمی میوه در پارکینک این شهر راه اندازی شد.
صادقی یادآور شد: یکی از خواستههای به جا مردم راه اندازی خط ویژه هفشجان به شهرکرد و بالعکس بود که این کار با پیگیریهای مکرر انجام و به زودی تاکسی داران این خط فعالیت خود را شروع میکنند.
وی اضافه کرد: مشکلات فناوران این شهر بعد از ۱۸ سال حل شده و تا کنون ۱۱۰ قطعه زمین واگذار و ۱۳۰ قطعه نیز قابلیت واگذاری را دارد.
صادقی عنوان کرد: یک دستگاه ماشین خیابانی و پرس زباله خریداری شده و تا یک ماه آینده در اختیار شهرداری شهر هفشجان قرار میگیرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: چراغ راهنما و رانندگی در یکی از چهارراههای پر تردد این شهر به زودی نصب میشود.