به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، سیفالله فرزانه امروز در جلسه شورای سیاستگذاری رویداد 2020، آن را فرصتی مهم برای معرفی استان به کشورهای اکو و حتی بینالملل دانست و اظهار داشت: اگر قرار است از تمام ظرفیتهای موجود برای این رویداد بهره ببریم، باید زیرساختهای این رویداد را در استان به ویژه در شهر ساری به خوبی فراهم کنیم.
وی بابیان اینکه این رویداد مختص به ساری نبوده و تمامی شهرهای مازندران باید در این رویداد سهیم باشند، افزود: ساری 2022 نیازمند گسترش زیرساخت و بسترسازی در تمام حوزهها است.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایعدستی مازندران بابیان اینکه ساری تنها مرکز استان است که از داشتن موزه محروم است، تصریح کرد: مدیران وقت شهرداری ساری در سال 96 تفاهم نامه را با میراث فرهنگی استان امضا کرده که این تفاهم نامه اجرا نشد و تاکنون انتقال آثار تاریخی از خانه کلبادی به موزه بوستان ولایت اتفاق نیفتاده است.
وی بیان کرد: کشورهای ازبکستان، افغانستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان، قزاقستان و قرقیزستان و البته ایران عضو سازمان همکاری اقتصادی اکو هستند.
حمیدرضا مرادی، سرپرست شهرداری ساری رویداد 2022 را فصلی تازه در توسعه و معرفی مرکز استان دانست و تأکید کرد: شهرداری ساری آمادگی خود را جهت معرفی ظرفیتها و جاذبههای گردشگری این شهر اعلام میکند.
وی خواستار تشکیل دبیرخانه مشترک برای میزبانی هر چه بهتر این رویداد شد و افزود: از این پس تمام پروژههای شهرداری در مرکز استان پیوست 2022 به خود میگیرد.
مرادی با بیان اینکه گردشگری شهری یکی از آیتمهای مهم برای توسعه گردشگری است و باید ویژه موردتوجه قرارگیرد، ادامه داد: از هرگونه امکانی که میتوان برای تحقق این مهم استفاده کرد استقبال میکنیم البته عملیاتی شدن آن نیز مستلزم همکاری بیشتر اداره کل میراث فرهنگی با شهرداری ساری است.
سرپرست شهرداری ساری بابیان اینکه کهن شهر ساری به دلیل قدمت دیرینه از شهرهای تاریخی در مرکز استان محسوب میشود اما از داشتن موزههای تاریخی محروم است ،شهرداری ساری با توجه با تاکیدات استاندار مازندران تلاش می کند تا آثار تاریخی این شهر که در خانه کلبادی نگهداری میشود به موزه بوستان ولایت منتقل شود.
انتهای پیام/ 681/ی