پروانه استاندارد واحد تولید کامپوزیت سفیددشت صادر شد

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 18 مهر 1402 - 13:54
مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری گفت: واحد کامپوزیت پویای سفیددشت که سیلندرهای کربنی تولید خواهد کرد با ارزش‌گذاری ۳۵ میلیون یورو و اشتغال ۴۵۰ نفر به مدت ۱۰ سال با مشکل صدور پروانه مواجه بود که پروانه استاندارد آن صادر شد.

مهدی پژوهش ۱۸ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه همواره در راستای افزایش کیفیت در حال حرکت هستیم، اظهار کرد: برای رسیدن به استاندارد از سازمان‌های بین‌المللی فاصله زیادی دارد و باید در راستای جهانی شدن گام بردارد.

وی از راه‌اندازی نمایندگی استاندارد شهرستان بروجن خبر داد و افزود: باتوجه به اینکه بیش از ۴۰ درصد صنعت استان در بروجن بوده و در مسیر ترانزیت کالا قرار دارد، نیازمند نمایندگی اداره استاندارد بود که این نمایندگی روز پنج‌شنبه به طور رسمی افتتاح می‌شود.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری کسب رتبه برتر اداره‌کل استاندارد استان در جشنواره شهید رجایی، اخذ یک میلیارد تومان اعتبار برای تجهیز آزمایشگاه‌ها از مراکز دانش بنیان و پیگیری جهت مشکل بوی نامطبوع سطح شهر را از جمله اقدامات این اداره‌کل برشمرد و گفت: موضوع کم‌فروشی در مراکز عرضه و تولید مورد بررسی قرار گرفت، تا امروز شاهد نبود همکاری اداره صمت و اصناف در بحث کم‌فروشی شیرینی فروشی‌ها هستیم، به طوری‌که وزن شیرینی به همراه جعبه محاسبه می‌شود که این نوعی کم فروشی و تخلف به شمار می‌رود و این صنف از این مسئولیت فرار می‌کند.

پژوهش ادامه داد: حتی این اداره‌کل به حوزه مرغ ورود کرده است و باید زمان خروج از کشتارگاه خون آبه داخل پلاستیک با پانچ کردن خارج و از این طریق جلوی کم‌فروشی گرفته شود.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری در ادامه به لزوم استانداردسازی آسانسور دستگاه‌های اجرایی استان اشاره و تصریح کرد: همه دستگاه‌ها ملزم به استاندارد کردن آسانسورها هستند زیرا بازرسی‌هایی از سوی اداره‌کل استاندارد انجام می‌شود و در صورت نداشتن استاندارد لازم، پلمب خواهند شد، البته به دستگاه‌ها تذکراتی در خصوص استانداردسازی داده شده که لازم است هر چه سریع‌تر نسبت به این موضوع اقدام کنند.

وی با اشاره به صدور پروانه حلال، بیان کرد: طی سال‌های گذشته تنها سه مورد پروانه حلال در استان صادر شده بود که این تعداد طی یک سال گذشته به ۲۹ پروانه حلال در استان رسید، یعنی ۱۲ درصد از صدور پروانه حلال کشور مربوط به چهارمحال و بختیاری بود که استان برتر کشور در این زمینه است، البته این امتیازی برای استان به شمار می‌رود، زیرا صادرات محصولات به کشورهای عربی توجه به علامت حلال است.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری  ادامه داد: نشان حلال جایگزین همه نشان‌ها شده که برای افزایش صادرات و ورود به بازارهای منطقه‌ای نامه‌نگاری‌هایی صورت گرفته تا واحدهای تولیدی نسبت به اخذ و دریافت پروانه حلال اقدام کنند، همچنین در حوزه نرم‌افزاری اپلیکیشنی با کمک پارک علم و فناوری و بنیاد نخبگان استان برای بازرسان شرکت‌های خصوصی طراحی شده که قرار شد برای دیگر استان‌ها نیز این برنامه مورد استفاده قرار گیرد، این موضوع نشان از وجود فکرهای خلاق در استان است.

پژوهش در ادامه با اشاره به اینکه صدور پروانه برای واحد کامپوزیت پویای سفیددشت صادر شد، گفت: این واحد سیلندرهای کربنی تولید خواهد کرد، البته این واحد تولیدی با ارزش‌گذاری ۳۵ میلیون یورو و اشتغال ۴۵۰ نفر به مدت ۱۰ سال با مشکل صدور پروانه مواجه بود که پروانه استاندارد آن صادر شد و امید است در شش ماهه دوم امسال این واحد تولیدی راه‌اندازی شود، البته چهارمحال و بختیاری در تولید سیلندرهای کربنی مقام پنجم و در خاورمیانه مقام اول را داراست.

وی با اشاره به هفته ملی استاندارد، بیان کرد: همایش روز استاندارد در استان روز پنج‌شنبه ۲۰ مهرماه در سالن جهاد کشاورزی استان برگزار خواهد شد.

پژوهش با اشاره به نامگذاری اولین روز استاندارد به نام استاندارد مردمی، رشد تولید کیفیت محور، اضافه کرد: مردم باید در بحث استاندارد دخالت داشته باشند، در صورتی‌که واحد تولیدی به بهانه مسائل اقتصادی کیفیت را کاهش دهند اداره‌کل استاندارد استان با این موضوع برخورد خواهد کرد، البته مردم برای کیفیت کالا می‌توانند شماره ۱٠ رقمی را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک کرده تا از جعل یا تقلبی بودن کالا اطمینان پیدا کنند، این موضوع در راستای نظارت و برخورد با متخلفان خواهد بود.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری در ادامه با اشاره به برگزاری آزمون کارشناسان رسمی استاندارد در روز جمعه که در محل جهاددانشگاهی برگزار می‌شود، یادآور شد: برای این آزمون ۵۳ نفر شامل ۲۴ نفر آقا و ۲۹ نفر خانم ثبت‌نام کرده که روز جمعه این آزمون برگزار خواهد شد، قطعاً با حضور کارشناسان استاندارد، نظارت‌های ویژه و مطلوبی بر محصولات و فرآورده‌های تولیدی انجام خواهد شد.

وی در خصوص نان مصرفی خانوار، توضیح داد: آرد و تولید آن تحت نظارت این اداره‌کل بوده که طی بازرسی‌های صورت گرفته آرد موجود در کارخانه مشکلی ندارد و تذکرات لازم به اداره صمت، غله و خدمات بازرگانی در خصوص ورود گندم مناسب و باکیفیت داده می‌شود، البته اگر واحدها سبوس آرد را بیش از اندازه بگیرند برخورد می‌شود.

پژوهش در ادامه افزود: در حال حاضر ۱۳۶ واحد فرآورده تولیدی دارای پروانه استاندارد هستند، همچنین هشت سردخانه دارای پروانه و دو مورد دیگر متقاضی جدید صدور پروانه استاندارد هستند.

به گفته وی، ماه گذشته سه واحد تولید بتن در استان به دلیل اشکال در مقاومت مبلغ ۲۴۰ میلیون تومان جریمه شدند، همچنین یک واحد تولید سوسیس و کالباس در استان جریمه شد.

مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری در خصوص استاندارد نبودن پارک‌های سطح شهر، تصریح کرد: چندین مرتبه نامه‌نگاری‌هایی به دادستانی انجام شده، البته شهرداری شهرکرد شروع به کار کرد اما هنوز اقدام به اخذ پروانه استاندارد نکرده است، یعنی هیچ‌کدام از پارک‌های شهر استاندارد نیستند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: میزان اعتبارات تملک این اداره کل از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در سال گذشته به دو میلیارد تومان در سال جاری رسیده است، همچنین اعتبارات جاری سال گذشته ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده که امسال هشت میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.