به گزارش ایسنا، اسماعیل نجار رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در این نشست خاطر نشان کرد: تعیین نقش و وظایف دقیق، نحوه فراخوان، شیوه اعزام، استقرارو اقدامات استان های معین، پیشتاز وجانشین در کلان شهر تهران، در جریان وقوع حوادث محلی و ملی از اهم موارد پرداخته شده این دستورالعمل است.
دبیر ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و عملیات پاسخ به بحران با اشاره به اهداف دستورالعمل مذکور، اذعان کرد: هم افزایی هرچه بیشتر استان های معین جهت امدادرسانی در زمان طلایی و ساعات اولیه وقوع حوادث، به حداقل رساندن زمان اعزام و حضور به موقع استان های معین در محل های ماموریت تعیین شده، ارزیابی کاستی های موجود و انجام اقدامات عاجل در خصوص رفع آن، برنامه ریزی و گسیل نیروها و امکانات از منابع استانی براساس نیازهای مناطق آسیب دیده، و نیز استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانمندی های کشور در مدیریت بحران از جمله اهداف این دستورالعمل می باشد.
در ادامه این نشست رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر گزارشی در خصوص لیست پایگاههای اقماری در تملک و مشخصات مربوطه در تهران و شهرستانهای اطراف شامل محل قرارگیری، مسیر دسترسی، مساحت (متراژ مسقف و فضای باز به تفکیک)، تعداد سولهها به تفکیک پایگاه، ظرفیتهای امداد هوایی و امکانات موجود ارائه کرد.
همچنین مدیرکل مدیریت بحران استانداری تهران درباره جمعبندی پیشنهادات استانهای مربوطه جهت معرفی ظرفیتهای مکانی مناسب در اطراف تهران جهت احداث و تجهیز پایگاههای اقماری موجود گزارشی ارائه کرد.
کرمی رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران نیز گزارشی از مذاکرات انجام شده سازمان پیشگیری و مدیریت شهر تهران با مدیریت شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی (ره) جهت ایجاد نقطه آمادگاهی دوم و تخصیص بارانداز به جمعیت هلالاحمر استان تهران به حاضران ارائه کرد.
بر اساس گزارش سایت وزارت کشور، در ادامه مدیران کل مدیریت بحران استانداری اصفهان، قم، قزوین، مرکزی، سمنان و مازندران گزارش استانهای متبوع خود پیرامون اقدامات انجام شده بر اساس تکالیف قانونی و دستورالعمل فوق را تشریح کردند.
انتهای پیام