به گزارش ایسنا، دکتر علی عباسی با اشاره به اینکه بر اساس آمارها، ۳۰۵ نفر از فوتیهای تصادفات هفت ماهه امسال را مردان و ما بقی را نیز زنان تشکیل دادهاند، اظهار کرد: بیشترین تلفات حوادث رانندگی به ترتیب شهرستان آمل با ۵۴ ، بابل با ۴۵، ساری با ۳۹ و کمترین آن شهرستان عباس آباد با ۵ فوتی گزارش شده است.
وی افزایش کشته شدگان ناشی از حوادث رانندگی را در محورهای مواصلاتی استان مازندران ذکر کرد و ادامه داد: از ۳۷۹ کشته تصادفات هفت ماه اخیر، ۲۷۱ نفر در حوادث برون شهری و راه روستایی (با افزایش یک درصدی ) و ۱۰۸ نفر در حوادث درون شهری، ( با افزایش ۴درصدی ) گزارش شده است.
مدیرکل پزشکی قانونی مازندران به افزایش ۵ درصدی مصدومان تصادفات رانندگی در طی هفت ماه گذشته در سال جاری اشاره کرد و گفت: ۸هزار ۵۹۴ نفر طی هفت ماهه امسال به علت مصدومیت ناشی از تصادفات رانندگی به مراکز پزشکی قانونی استان مراجعه کردهاند که این رقم نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد رشد را نشان میدهد.
این مسئول، رعایت قوانین و مقررات رانندگی را از مهمترین شاخصههای توسعهیافتگی و نشانه فرهنگ بالای ملی دانست و یادآور شد: دستگاههای اجرایی استان میتوانند در امر فرهنگ سازی با استفاده از آمارهای پزشکی قانونی با برنامه ریزی پیشگیرانه و ارتقای آگاهی عمومی مردم در راستای کاهش آمار کشتهها و مصدومین در حوادث رانندگی موثر باشند.
انتهای پیام