خبرگزاری مهر، گروه استانها: سخن از انسانهایی است که حصار منیت ها را شکسته و بیش از خویشتن به هموطنانی میاندیشند که در مناطق محروم با رنجهای زندگی دست و پنجه نرم میکنند. آنانی که گاه نوروز و روزهای تعطیل را به جای بودن در کنار خانواده، شادی خود را با روستاییان و کوخ نشینانی تقسیم میکنند که امام (ره) آنان را ولی نعمتان جامعه معرفی کرده است.
آری سخن از بسیجیان جهادگری است که این روزها میدان رزمشان محرومیت زدایی و زدودن غم و رنج از چهره هم وطنشان است. به بهانه هفته بسیج به سراغ یکی از جهادگران فعال خراسان جنوبی رفتیم و از ایشان درباره طعم شیرین خدمت پرسیدیم.
کار جهادی در اوج کرونا
حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: من از سال ۹۹ در اوج شیوع ویروس کرونا فعالیت جهادی خود را در قالب گروه جهادی یاوران ولایت شروع کردم.
مسئول قرارگاه جهادی ثامنالحجج (ع) و مدیر گروه جهادی یاوران ولایت با اشاره به اینکه تشکیل گروه جهادی ما همزمان با توصیه مقام معظم رهبری در زمینه مواسات و کمک مومنانه بود، بیان کرد: در آن ایام موضوع توزیع سبدهای غذایی، پرداخت کمکهای قرض الحسنه و سم پاشی سطح شهر را داشتیم.
جعفری افزود: بعد از آن وارد کارهای عملیاتی و عمرانی در روستاها و مناطق محروم شدیم و هر نفر در گروه جهادی ما بر حسب تخصص خود کاری در زمینه لوله کشی، آرایشگری و پزشکی و…برای مردم و همشهریان نیازمند خود انجام میداد.
وی افزود: البته از سال گذشته قرارگاه جهادی استانی ثامنالحجج (ع) تشکیل شد که شهرهای بیرجند، خوسف، نهبندان و سربیشه زیر مجموعه آن است.
مسئول قرارگاه جهادی ثامنالحجج (ع) با تأکید بر اینکه طعم محرومیت زدایی و شاد کردن دل مردم روستایی بسیار شیرین است، بیان کرد: به راستی لحظهای که بر اساس فعالیتهای محرومیت زدایی گروه جهادی ما لبخندی بر لب یک پیرزن و یا پیرمرد روستایی نشانده میشود وصف ناشدنی است.
یک خاطره شیرین از فعالیتهای محرومیت زدایی
جعفری با بیان اینکه خاطرم است سال گذشته در یکی از روستاهای شهرستان بیرجند از توابع مهموئی بر حسب تخصص اعضای گروه برای هر کدام از روستاییان فعالیتی انجام دادیم، اظهار کرد: اگر کسی وسایل کشاورزی اش نیاز به جوشکاری داشت انجام میدادیم، اگر خانهای نیاز به رنگ داشت تقبل میکردیم و یا کف حیاط خانه شان را سیمان میکردیم که زمینه شادی و رضایت روستاییان را فراهم کرد.
وی گفت: خاطرم است در ساعت آخر آخرین روز که دیگر همه خسته شده بودیم بانوی مسنی آمد و اصرار کرد که کف حیاط خانه او را نیز سیمان کنیم، به او گفتیم که هفته آینده که بیاییم کار حیاط خانه او را انجام خواهیم داد.
مسئول قرارگاه جهادی ثامنالحجج (ع) ادامه داد: اما آن بانوی مسن با لحنی شیرین گفت نه شاید تا هفته آینده عمر من طول نکشد پس همین الان کار من را انجام دهید که این حرف او موجب شد که لبخند بر لب همه جاری شود.
آب مشکل اصلی روستاهای خراسان جنوبی
جعفری با اشاره به اینکه همچنین در مرکز توانبخشی حضرت علی اکبر (ع) نیز فعالیتهای عمرانی از قبیل اتمام حوضچههای آن را انجام دادیم، ادامه داد: در دو هفته قبل در روستای دستگرد فعالیتهایی چون اتمام کار ساخت خانههای محرومین را انجام دادیم.
وی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر بزرگترین مشکل روستاهای خراسان جنوبی چیست، اظهار کرد: به نظر من در وهله اول بزرگترین مشکل روستاهای استان کمبود آب است که مشکلات حوزه کشاورزی و در نتیجه معضل اقتصادی نیز به دنبال داشته است.
مسئول قرارگاه جهادی ثامنالحجج (ع) خراسان جنوبی با بیان اینکه در بسیاری از روستاهای خراسان جنوبی محرومیت بیداد میکند، گفت: به اعتقاد من اگر مباحث و الگوهای دفاع مقدس را نصب العین خود قرار دهیم بی شک مشکلات حل خواهد شد به شرط آنکه به این مهم نه در شعار و حرف که در عمل به آن پایبند باشیم.
لحظهای که وصف ناشدنی است
جعفری یادآور شد: مردم محروم در واقع ولی نعمتان ما هستند و برای همه ما جهادگران آن لحظهای که تلویزیون یک پیرزن روستایی که در واقع تنها سرگرمی اوست را تعمیر کرده و دل او را شاد میکنیم با هیچ چیز دیگر جایگزین نمیشود.
وی افزود: این روزها هر دو هفته یک بار در یک روستا کار جهادی انجام میدهیم به این صورت که در هر ماه یک هفته را به کار جهادی و یک هفته را به خانواده اختصاص میدهیم و امیدواریم در این مسیر ثابت قدم بمانیم.