(تصاویر) برداشت کیوی از باغات چالوس

فرارو شنبه 11 آذر 1402 - 14:00
کیوی یا انگور فرنگی چینی بومی سرزمین اصلی چین و تایوان است و همچنین در نیوزیلند و کالیفرنیا به صورت تجاری پرورش می‌یابد. این میوه طعم کمی اسیدی دارد و می‌توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف کرد. سطح زیرکشت باغ‌های کیوی در شهرستان چالوس ۴۵۰ هکتار است که ۴۰۰ باغدار کیوی در این محصول فعالیت دارند. نخستین نهال این میوه، سال ۱۳۴۷ در رامسر کاشته شده و هم اکنون استان‌های مازندران، گیلان و گلستان در حاشیه دریای خزر قدام به کشت آن نموده و یکی از محصولات صادراتی ایران محسوب می‌شود که به کشور‌های حاشیه خلیج فارس، روسیه و هند صادر می‌شود.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.