نخستین صندوق منطقه‌ای حمایت از بخش کشاورزی کشور در زابل افتتاح شد

ایرنا سه شنبه 05 اسفند 1399 - 12:01
زاهدان- ایرنا- نخستین صندوق منطقه‌ای حمایت از توسعه بخش کشاورزی کشور امروز/سه‌شنبه/ با هدف توسعه بخش کشاورزی با حضور مسوولان کشوری و استانی در زابل سیستان و بلوچستان افتتاح شد.
نخستین صندوق منطقه‌ای حمایت از بخش کشاورزی کشور در زابل افتتاح شد

به گزارش ایرنا مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری روز سه‌شنبه در مراسم افتتاح صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی که در سرسرای فرمانداری زابل برگزار شد اظهارداشت: اولین صندوق منطقه‌ای حمایت از توسعه بخش کشاورزی کشور در سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شد.

جانعلی بهزاد افزود: صندوق منطقه‌ای سیستان بر اساس ماده ١٢ قانون تشکیل وزارت جهادکشاورزی با سرمایه اولیه افزون‌بر ١١٠ میلیارد ریال و با مشارکت ۵١ درصدی بهره‌برداران شهرستان‌های زابل، زهک، هیرمند، هامون و نیمروز  و ۴٩ درصدی وزارت جهادکشاورزی در سیستان راه اندازی شد.

وی با بیان اینکه هدف اصلی صندوق‌ها حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی است تصریح کرد: پرداخت تسهیلات ارزان قیمت و هدفمند را از دیگر اهداف این صندوق‌هاست.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری با اشاره به اینکه ورود صندوق‌ها به عرصه بازرگانی بایستی مبتنی بر زنجیره‌ها و کشاورزی قراردادی باشدخاطرنشان کرد: صندوق منطقه‌ای سیستان می‌تواند عامل تجمیع نهاده‌های حمایتی به منظور توزیع صحیح، اصولی واقتصادی برای حوزه‌های کشاورزی و اشتغال باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز اظهارداشت: بزودی شاهد راه‌اندازی صندوق منطقه‌ای چابهار نیز خواهیم بود.

محمدعلی نیکبخت با اشاره به توانمندی‌های بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: استعداد کشاورزی استان در حوزه شیلات، آبزیان و دامپروری بی‌نظیر است و این منطقه در تامین گوشت کشور می‌تواند برزیل دنیا شود.

به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان به سبب نزدیکی به خط استوا و بهره‌گیری از رطوبت دریا توانمندی زیادی در تولید محصولات گرمسیری و نیمه گرمسیری و بعضا منحصر به فرد از جمله انبه، موز، پاپایا، گواوا، هندوانه آناناسی، نارگیل، زیتون محلی، انار، مرکبات و غیره دارد.
تولید محصولات کشاورزی در سیستان و بلوچستان در طول سال رواج دارد و زمین های برخی مناطق این استان مانند نیکشهر، سرباز، ایرانشهر، کنارک و چابهار در هر سال توان تولید ۲ بار محصول را دارند.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.