غلامعلی نیک فهم در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به شناسایی ۸۷۰ نقطه حادثه خیز در سطح کشور، اظهار کرد: سال گذشته تعهد اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گیلان رفع ۱۷ نقطه حادثه خیز بود.
وی با بیان اینکه تا پایان شهریور امسال ۱۷ نقطه حادثه خیز را رفع کردیم، افزود: تعهد سال جاری ۱۶ نقطه بوده که تاکنون هفت نقطه را رفع کردیم و تا پایان سال مابقی نیز اجرایی می شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با اشاره به رفع نقاط پر حادثه تعریف شده از محل اعتبارات استانی، خاطرنشان کرد: حدود ۹ نقطه پر حادثه همچون تعریض پل سروندان محور سنگر - کوچصفهان را رفع کردیم.
نیک فهم با اشاره به وجود مدارس در حاشیه راه های استان، گفت: در جریان اجرای طرح ایمن سازی عبور و مرور مدارس حاشیه راه ها در سال جاری، ۱۰۰ مدرسه حاشیه راههای استان با تعداد ۱۱ هزار دانشآموز، تحت پوشش دوره های آموزش ایمنی در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به لزوم آموزش نکات ایمنی به دانشآموزان، تصریح کرد: کاهش تلفات عابرین پیاده با آگاه کردن دانشآموزان به مقررات ایمنی عبور و مرور در مسیر مدرسه، خیابان و جادهها با وسایل نقلیه و همچنین آشنایی با قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی میسر میشود. توجه به امر آموزش به ویژه در سطح اقشار کم سن و سال جامعه نظیر دانشآموزان که آینده ترافیکی کشور ما را رقم میزنند، موثرترین راهکار جهت نهادینه کردن فرهنگ ایمنی تردد و پیشگیری و کاهش سوانح رانندگی است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان با بیان اینکه از سال ۱۳۷۸ موضوع ارتقای ایمنی تردد دانش آموزان به عنوان قشر آسیب پذیر ترافیکی در قالب اجرای طرح ایمن سازی مدارس برای نخستین بار در کشور از سوی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان مورد توجه قرار گرفت، افزود: طرح مذکور تاکنون بدون وقفه در حال اجراست.
نیک فهم خاطرنشان کرد: با تمهیدات صورت گرفته در بخش ایمنسازی عبور و مرور در مدارس حاشیه راهها، شاهد کاهش چشمگیر حوادث و تلفات در بخش دانشآموزان در این مدارس بودهایم.
انتهای پیام