به گزارش ایرنا ، حجتالاسلام محمد شیرعلیپور روز شنبه در آیین گرامیداشت سالروز رحلت حضرت زینب (س) در مسجد بابالحوائج کلور با اشاره به تلاش رسانهای جهان غرب برای خدشهدار کردن اسلام و دریافت راحت برنامههای تلویزیونی شبکههای فارسی زبان ماهوارهای و شبکههای اجتماعی در کشور افزود: مقابله با این هجمهها وظیفه روحانیون را خطیرتر کرده و آنها باید با آگاهی به علم روز در مقابل شبهات دینی ایجاد شده از سوی دشمن ایستادگی کنند.
وی با اشاره به کمرنگ شدن اجرای برنامههای حضوری تبلیغ دینی ناشی از شیوع ویروس کرونا در جامعه اظهارکرد: فقدان علما در جامعه و خالی بودن جای هدایتهای معنوی روحانیون موجب انحراف جامعه و افزایش بداخلاقیها و آسیبهای اجتماعی میشود.
حجتالاسلام شیرعلیپور افزود: امروزه ۲ موضوع ایجاد فضای سالم تربیتی و زمینهسازی برای علم و تربیت نسل جدید از ضروریات جامعه بوده که در این بین حوزههای علمیه در رسیدن به این ۲ هدف مهم نقشی اساسی و تعیینکننده دارند.
او گفت: وجود فرهنگ غنی عاشورایی در ایران اسلامی همواره این کشور را از گزند دشمنان مصون کرده و ماندگاری نهضت حسینی همراه با عشق و علاقه وافر مردم به امام حسین (ع) و ائمه ایران اسلامی را همچنان در برابر تهدیدهای فرهنگی و نظامی دشمن مصون خواهد کرد.
وی با پرداختن به خصوصیات فردی و ویژگیهای منحصربفرد حضرت زینب (س) افزود: روشنگریهای آن حضرت در آن روزگار سبب زنده نگه داشته شدن و تداوم نهضت حسینی و عاشورایی در جهان اسلام شده و حضرت زینب (س) در رساندن پیام واقعه عاشورا نقش مهمی ایفا کرده که امروزه جامعه ما نیز از این پیام رسانی حضرت زینب بهره کافی را برده و خواهد برد.
وی با اشاره به اینکه حضرت زینب (س) با روشنگریهای خود ماهیت بنیامیه را آشکار کرد، گفت: خطبه های این بانوی بزرگوار و امام سجاد (ع) در کوفه ، شام و مدینه بیشترین اثر را در شناساندن چهره پلید امویان به جامعه اسلامی داشت.
امام جمعه کلور، ماندگاری و بقا نهضت امام حسین (ع) را در گرو روشنگریهای حضرت زینب (س) دانست و بیان کرد: پیامرسانی و افشاگری جنایات یزیدیان به معنای تثبیت فرهنگ عاشورا بود که حضرت زینب (س) به ۲ شیوه خطبهخوانی و گفت و گوهای پراکنده به نحو احسن به انجام رساند.
وی اظهارکرد: در دنیای امروزی نیز استکبار با همان انگیزه بنیامیه وارد عمل شده و با تمام قدرت به صحنه آمده تا اسلام را از صفحه روزگار محو کند بنابراین باید هوشیارانه و زینبگونه با حوادث برخورد کرد.
او گفت: حضرت زینب (س) در ۱۵ رجب سال ۶۳ هجری قمری از دنیا رفت ، بانوی قهرمانی که پس از شهادت امام حسین، ارائه نهضت عاشورا را به دوش کشید و پرچمدار این قیام بود و راه پیش روی آنان را که میخواهند در راه عقیدهشان انقلاب کنند، روشن ساخت.
امام جمعه کلور با بیان ظلمهای روا داشته شده به حضرت زینب گفت: آن حضرت که روح ظلمستیزی را از مادرش فاطمه زهرا و پدرش حیدر کرار به ارث میبرد، در راه افشای ظلم و احقاق حق، با کلام غرای خویش از هیچ فداکاری و جانفشانی دریغ نمیورزید.
وی بیان کرد: در تداوم نهضتی که حضرت زهرا (س) در حمایت از امام معصوم زمان خویش و انقلاب علیه باطل در پیش گرفت، حضرت زینب (س) نیز در واقعه کربلا، دوشادوش امام معصوم حضور داشت و پس از شهادت او نیز پیام قیامش را به گوش تمام جهانیان ابلاغ کرد.
حجتالاسلام شیر علیپور گفت: پیام عاشورا که توسط حضرت زینب به تمام زنان روزگار ابلاغ میشود، شناخت رسالت سیاسی و پشتیبانی از مبارزه شهیدان ، تلاش اجتماعی همراه با عفاف و پاکدامنی ، شهیدپروری و تربیت نسلی شهادتطلب است.
در این مراسم که با رعایت پروتکلهای بهداشتی مقابله با کرونا و با حداقل ظرفیت مسجد برگزار شد، مداحی شده و شرکتکنندگان سالروز وفات حضرت زینب کبری (س) را گرامی داشتند.