به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی استان ، دویستوپنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای اسلامی شهرکرد به ریاست مصطفی حیدری رئیس شورا و با حضور «حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام» نماینده محترم ولیفقیه در چهارمحالوبختیاری و امام جمعه شهرکرد، اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار، معاونین، مدیران و رؤسای سازمانهای تابعه شهرداری شهرکرد در سالن ۹ اردیبهشت شورا برگزار شد.
نتیجه عملکرد مدیران باید باعث تقویت نظام اسلامی شود
نماینده ولیفقیه در چهارمحالوبختیاری و امام جمعه شهرکرد تاکید کرد: تمامی مسوولان دستگاههای اجرایی و مدیران موظفند حق مدیریت خود را به خوبی ادا کنند.
حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی نکونام با اشاره به لزوم توزیع و هزینهکرد اعتبارات و بودجه شهرداری شهرکرد افزود: هیچکدام از شهروندان نباید مورد کمتوجهی و بیمهری قرار گیرند.
نکونام نشاط آفرینی در سطح شهر را از خواستههای اصلی مردم چهارمحال و بختیاری اعلام و تصریح کرد: در این راستا برای انجام امور مرتبط با نشاط آفرینی اعتبارات مورد نیاز اختصاص داده و هزینه شود.
وی یادآور شد: راهنماهای شهری در مرکز چهارمحال و بختیاری گویاتر و شفافتر باشد و در این راستا نصب تابلوهای راهنمایی نقش اثرگذار و مهم دارد.
۱۲۰۰ مصوبه برای رفع مشکلات مردم شهرکرد تصویب شد
رییس شورای اسلامی شهرکرد نیز گفت: از ابتدای فعالیت ششمین دوره فعالیت شوراهای اسلامی تاکنون ۲۵۴ جلسه با ۱۲۰۰ مصوبه برای تسریع در روند توسعه مرکز چهارمحال و بختیاری برگزار شده است.
مصطفی حیدری تاکید کرد: بودجه شهرداری شهرکرد در سال گذشته ۵۳۰۰ میلیارد ریال و در سالجاری ۱۱ هزار میلیارد ریال مشخص شد و اکنون برای سال اینده ۱۵ هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال پیشبینی شده است.
وی افزود: هر هفته یکی از مسئولان دستگاههای اجرایی چهارمحال و بختیاری برای پاسخگویی به اعضای شورای اسلامی شهرکرد درخصوص مشکلات شهروندان در این شورا حضور
مییابد.
اُمیدآفرینی بین شهروندان در دستور کار شهرداری شهرکرد قرار دارد
شهردار شهرکرد نیز گفت: اُمیدآفرینی بین شهروندان با توجه به پتانسیلهای موجود در شهرکرد برای تسریع در روند توسعه و آبادانی در دستور کار قرار دارد.
محمدحسین واحدیان تاکید کرد: بودجه شهرداری شهرکرد در ۲ سال اخیر سه برابر شد و بودجه عمرانی نسبت به هزینههای جاری افزایش یافت.
وی افزود: رفع مشکلات برجای مانده از دهههای قبل مانند تعیینتکلیف برجهای دوقلو، تکمیل کمربندی جنوب، کاهش ترافیک، تقویت زیرساختهای محله منظریه و مشخص کردن وضعیت زمینهای روبهروی دانشگاه شهرکرد یکی از مهمترین خواستههای مردم بود که نیاز به عزم جدی و شجاعت داشت و این مهم با همکاری و تعامل مدیریت شهری رفع شد.
واحدیان تبلور رویکرد فرهنگی در مسائل توسعه شهرکرد را ضروری اعلام و تصریح کرد: در اجرای طرحها و پروژهها به پیوستهای فرهنگی توجه شده است تا جلب رضایت مردم شود.