نشست صمیمانه استاندار آذربایجان شرقی با منتخبان مردم در مجلس دوازدهم

خبرگزاری ایسنا یکشنبه 20 اسفند 1402 - 17:13
استاندار آذربایجان شرقی میزبان منتخبان دور اول انتخابات مجلس دوازدهم، راه یافتگان به دور دوم و جمعی از نمایندگان دوره قبل بود تا درباره مشکلات، مزیت‌های نسبی و ضرورت‌های توسعه این خطه تاثیرگذار هم‌فکری و هم‌اندیشی کنند.

مالک رحمتی در آغاز این نشست با منتخبان مردم در مجلس دوازدهم با بیان اینکه خوشبختانه رقابت واقعی در همه حوزه‌های انتخابیه بین اغلب جریان‌های سیاسی وجود داشت، اظهار کرد: به لطف خدا امنیت خوبی هم در برگزاری انتخابات حاکم بود، به گونه‌ای که افزون بر ۲۰ هزار نفر مسئولیت امنیت انتخابات را بر عهده داشتند.

وی افزود: یک هزار و ۳۲۳ نامزد انتخابات در سطح استان داشتیم که ۷۰۴ نفر از آن‌ها تایید صلاحیت شدند و در نهایت ۵۱۰ نفر از این تعداد وارد رقابت شدند که جای قدردانی دارند.

وی ادامه داد: از گروه‌های سیاسی هم سپاسگزارم که با ارائه لیست‌های مختلف و برگزاری همایش‌ها و نشست‌ها، زمینه‌ساز مشارکت حداکثری شدند.

استاندار آذربایجان شرقی اضافه کرد: هواداران نامزدهای انتخاباتی هم با عشق و انگیزه و تلاش شبانه روزی باعث آشنایی بیشتر مردم با آنان شدند.

وی تاکید کرد: از مردم عزیز نیز قدردانیم که با حضور پرشورشان در پای صندوق‌های رای، مشارکت بالایی را رقم زدند.

وی بیان کرد: مردم با عشق و علاقه‌ای که به نظام و انقلاب دارند، حضور در پای صندوق رای را وسیله تسویه حساب نمی‌دانند و معتقدند که هر رای، تیری بر چشم دشمنان است.

رحمتی با اشاره به اینکه مشارکت در شهرستان‌های استان بالای ۵۰ درصد بود، افزود: در مجموع باید به دستان مردم بوسه زد که با همه مشکلات در پای صندوق‌های رای حاضر شدند و اراده خود را بر سرنوشت کشور حاکم کردند.

وی به نقش آفرینی بانوان در ابعاد مختلف حیات اجتماعی جامعه ایران اشاره کرده و گفت: از ۵۱۰ نفری که در انتخابات مجلس دوازدهم در استان رقابت کردند ۴۴ نفر را بانوان تشکیل می‌دادند که دو نفرشان به مجلس راه یافتند، این نشان می‌دهد که در جامعه ما بانوان عزیز دوشادوش مردان در جامعه تلاش می‌کنند.

وی مطرح کرد: همچنین بیش از ۲۰ هزار نفر زیر ۲۰ سال در استان در انتخابات اسفند ماه رای دادند که نشانه پویایی سیاسی قشر نوجوان استان است.

در ادامه منتخبان مردم استان در دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی به بیان دیدگاه‌های خود درخصوص مسائل مختلف استانی و حوزه‌های انتخابیه خود پرداختند.

رضا علیزاده، منتخب مردم ورزقان در مجلس دوازدهم از مجتمع مس سونگون به عنوان یکی از مهم‌ترین موضوعات حوزه انتخابیه خود از منظر تأثیرگذاری بر توسعه منطقه و اشتغال‌زایی جوانان آن یاد کرد.

روح الله متفکر آزاد، منتخب مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در خانه ملت نیز در این دیدار اذعان کرد: امیدوارم شاهد هم‌افزایی و همدلی در استان باشیم که ذات آن، فارغ از اینکه خروجی چه باشد، برای مردم امیدآفرین است.

وی اضافه کرد: پیشرفت شهرستان‌های استان به طور قطع بر رشد تبریز تاثیر دارد، زیرا هم به رشد ثروت و هم کاهش مهاجرت منجر می‌شود.

فرامرز شهسواری، منتخب مردم هشترود و چاراویماق نیز با اشاره به اینکه شهرستان هشترود ظرفیت‌های بالایی دارد اما سرمایه‌گذاری کمی در آن صورت گرفته است، تشریح کرد: پایاب سد سهند در پنج فاز تعریف شده، اما در ۲۰ سال گذشته تنها یک فاز عملیاتی شده و اگر هر پنج فاز عملیاتی شود برای ۱۰ هزار نفر اشتغال‌زایی می‌شود.

وی افزود: در سفر دوم استانی رئیس جمهور به آذربایجان شرقی ۲ هزار میلیارد تومان برای شهرستان چاراویماق تصویب شده که به اندازه کافی پیگیری نشده است در حالی که ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری و به ویژه آبگرم و آب‌های معدنی داریم.

سید فرید موسوی، منتخب مردم مراغه و عجب شیر در مجلس دوازدهم نیز در این دیدار با قدردانی از تلاش همه دست اندرکاران برگزاری انتخابات برای برگزاری انتخاباتی پرشور، گفت: اگر آذربایجان شرقی طرح آمایش سرزمینی دارد، باید توسعه مبتنی بر آن باشد.

وی ادامه داد: مردم احساس می‌کنند دین‌شان را به نظام و انقلاب ادا کرده‌اند اما در حوزه کشاورزی به عنوان مزیت نسبی شهرستان آن چنان که باید برخوردار نشده‌اند.

وی بیان کرد: امیدوارم در سایه هم‌افزایی بین نمایندگان و مدیریت ارشد استان بتوانیم گام‌های مهمی برای توسعه این خطه برداریم و جواب شایسته‌ای به حضور مردم در پای صندوق‌های رای بدهیم.

عزت الله حبیب زاده، منتخب مردم مرند و جلفا در خانه ملت نیز در این دیدار مطرح کرد: در بخش‌های مختلف از جمله مراکز درمانی کمبود داریم، به طوری که تنها یک بیمارستان ۹۶ تختخوابی در مرند داریم و استادیوم پنج‌هزار نفری مرند هم ۱۸ سال شده که نیمه تمام مانده است.

وی با بیان اینکه مثل کوه پشت سر استاندار ایستاده‌ایم تا برای استان کار کنیم، افزود: من به عنوان نماینده مجلس با عزل و نصب‌ها کاری ندارم بلکه از مدیران کارنامه می‌خواهم باید آذربایجان شرقی را الگوی هماهنگی و توسعه در کل کشور کنیم.

وی مسئله آب شرب، تکمیل بزرگراه مرند- جلفا و آزادراه تبریز- بازرگان را از جمله اولویت‌های حوزه انتخابیه خود ذکر کرد.

غلامرضا نوری قزلجه، منتخب مردم بستان آباد در مجلس دوازدهم نیز از تنش آبی، شرکت مس آذربایجان و دریاچه ارومیه به عنوان برخی از اولویت‌های آذربایجان‌شرقی نام برد و توضیح داد: حذف نگاه امنیتی برای توسعه منطقه شمال غرب و آذربایجان شرقی از مهم‌ترین اولویت‌ها است که امیدوارم با حمایت آقای استاندار گام‌های مهمی در این زمینه برداریم.

وی ادامه داد: تعامل دولت و مجلس، عامل مهمی در راستای حل مشکلات جامعه است.

بهنام رضوانی نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در مجلس دوازدهم نیز با اشاره به مشارکت ۸۴ درصدی مردم حوزه انتخابی خود در انتخابات، آن را نشان دهنده افزایش اعتماد مردم به دولت و نظام دانست.

وی تشریح کرد: آب شرب از مشکلات اصلی حوزه انتخابیه به ویژه مناطق روستایی شهرستان هوراند است، ضمن اینکه از نظر بهداشت و درمان نیز مشکل داریم و اشتغال چالش اصلی ماست.

وی با بیان اینکه ۹۷ درصد کشاورزی در این سه شهرستان دیم است، یادآوری کرد: سد خدا آفرین می‌تواند قطب کشاورزی بزرگی در حوزه انتخابیه، ایجاد و مشکلات کشاورزی، اشتغال‌زایی و مهاجرت را حل کند.

نماینده مردم کلیبر، هوراند و خداآفرین در پایان خواستار تکرار جلسات هم‌اندیشی نمایندگان مردم استان با مدیریت ارشد شد و گفت: باید مانند اعضای یک خانواده همه باهم در کنار هم باشیم.

بیت الله عبداللهی، منتخب مردم اهر و هریس در مجلس دوازدهم نیز در این دیدار با اشاره به اینکه حضور جوانان در این دوره از انتخابات جای بسی خوشبختی بود، تاکید کرد: ما به عنوان نماینده باید پیگیر باشیم و نباید همه کارها را از استاندار بخواهیم.

وی با اشاره به اینکه برگزاری کمیسیون‌های مشترک با وزرا می‌تواند در حل مشکلات بسیار کارآمد باشد، اضافه کرد: باید در این چهار سال کارهای اساسی و ماندگار انجام دهیم و خود را به جزییات مشغول نکنیم، چند طرح زیرساختی و اساسی را دنبال و پیگیری کنیم.

وی تاکید کرد: شورای معادن استان باید فعال‌تر شود و کشاورزی و دامپروری به عنوان مزیت نسبی منطقه مورد توجه بیشتر قرار گیرد.

رضا باقری بنابی، منتخب مردم بناب در مجلس دوازدهم نیز در این جلسه مطرح کرد: باید برای حل مشکلات استان هماهنگ شویم.

استاندار آذربایجان شرقی هم در جمع‌بندی این دیدار صمیمی با اشاره به اینکه با مشکلات متعددی در بخش‌های مختلف مواجه هستیم، از ناترازی در بخش انرژی به عنوان یکی از مصادیق آن یاد کرد و گفت: به عنوان نمونه باید توجه کنیم که ۸۵ درصد آب استان تنها در بخش کشاورزی مصرف می‌شود و در مدیریت منابع آب مشکل داریم.

وی با بیان اینکه نسخه علاج استان، توسعه متوازن است و همه مناطق آن باید به طور متوازن توسعه یابد، افزود: باید مشکلات استان را اولویت‌بندی کنیم.

وی با اشاره به اینکه اولین گام تحول، برنامه است، توضیح داد: پیش‌نویس سند توسعه متوازن استان آماده شده است.

رحمتی تاکید کرد: با تکیه صرف بر منابع دولتی توسعه اتفاق نمی‌افتد و بخش خصوصی در این زمینه تعیین‌کننده است.

وی اضافه کرد: در کنار آن داشتن نیروی انسانی متخصص و مدیریت یکپارچه در استان مهم است.

وی با تاکید بر اینکه منتخبان مردم استان در مجلس دوازدهم باید در کمیسیون‌های تخصصی مجلس حضور جدی داشته باشند، خاطرنشان کرد: اصل ریل‌گذاری توسعه در مجلس است و هر چقدر هماهنگی دولت و مجلس بالاتر باشد، درصد تحقق اهداف توسعه بیشتر خواهد بود.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی در پایان گفت: همه کمک‌ کنند که مردم مانند دوره اول در دوره دوم نیز در پای صندوق‌های رای حضور پرشور داشته باشند.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.