سعید خسروجردی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه در حال حاضر شهرستان داورزن دارای ۱۲۹ واحد مرغداری فعال به ظرفیت یک میلیون و ۸۳۷ قطعه جوجه ریزی در هر دوره است، بیان کرد: با بهرهبرداری از بزرگترین مرغداری غرب خراسان رضوی تا پایان اردیبهشتماه ظرفیت جوجه ریزی شهرستان به یک میلیون و ۹۳۷ هزار قطعه در هر دوره خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: پروانه تأسیس این مرغداری ۱۰۰ هزار قطعهای در سال ۱۴۰۱ صادر شده و در حال حاضر ساختمانها و تجهیزات و تأسیسات آن کامل شده است، همچنین در فروردینماه پروانه بهرهبرداری خود را از سازمان نظام مهندسی اخذ و تا پایان اردیبهشت اقدام به جوجه ریزی خواهد کرد.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن از افزایش تولید مرغ در این شهرستان خبر داد و افزود: سال گذشته ۱۱ هزار و ۳۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است، این حجم تولید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن ۵۰ درصد بیشتر بوده است.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته بالغبر ۶ میلیون و ۷۴۲ هزار قطعه جوجهریزی در سطح ۱۲۹ مرغداری فعال داورزن برای تولید این حجم گوشت مرغ صورت گرفت، گفت: تأمین به موقع نهادههای مورد نیاز مرغداران داورزن از عوامل بیشتر شدن رغبت این قشر به افزایش جوجهریزی بوده که موجب رشد تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
خسروجردی گفت: مجوز جوجهریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین ۲ دوره جوجهریزی، صادر میشود.
مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: شهرستان داورزن با افزایش قابل توجه ظرفیت تولید در این بخش، به یکی از قطبهای تولید گوشت سفید تبدیل میشود.
وی با بیان اینکه ظرفیت تولید این شهرستان در پرورش مرغ گوشتی در ۲ سال اخیر با فعال شدن پنج واحد مرغداری با ظرفیت ۳۵ هزار قطعه و ایجاد دو واحد مرغداری جدید با ظرفیت ۸۰ هزار قطعه افزایش پیدا کرده است، اضافه کرد: در سال جاری انتظار میرود تولیدی بیش از ۱۲ هزار و ۸۰۰ تن گوشت مرغ را در شهرستان شاهد باشیم.
انتهای پیام