محمد حسین زاده روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: مراسم همایش ملی "حکیم طوس" و سالروز بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ۲۵ اردیبهشت ماه در آرامگاه این شاعر نامی کشور برگزار می شود.
وی بیان کرد: نشان فردوسی به یاد بزرگ شاعر شیعی حماسه سرای کشورمان "ابوالقاسم فردوسی" هر سال به منتخبین آن اهدا می شود.
به گفته وی، طبق مصوبه شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی، "نشان فردوسی" در سه حوزه حماسه پژوهی؛ حماسه سرایی و حماسه سازی منتخبین خود در سال ۱۴۰۳ را خواهد شناخت.
عضو کار گروه همایش ملی و بین المللی "حکیم توس" گفت: «حماسهپژوه» کسی است که در حوزه شاهنامه و فردوسی تحقیقات علمی و دانشگاهی داشته باشد، «حماسهساز» هم فردی است که همچون رستم برای ایران افتخارآفرینی کند.
به گفته وی، از جمله کسانی که در حوزه های علمی و اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی بویژه در حوزه ایثار و شهادت برای کشور افتخارآفرینی کرده باشند.
حسین زاده افزود: حماسه سرا نیز کسی است که همچون فردوسی در حوزه های شعر؛ موسیقی، فیلم و داستان برای افتخارآفرینان و قهرمانان کشور حماسه سرایی کرده باشد.
وی اظهار کرد: منتخبین در سه حوزه حماسه پژوه، حماسه سرا و حماسه ساز در مراسم گرامیداشت این شاعر بزرگ در ۲۵ اردیبهشت ماه نشان فردوسی را دریافت خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، اردیبهشت ماه امسال طی احکامی جداگانه از سوی محمود شالویی مشاور وزیر فرهنگ و رییس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، جمعی از استادان و مدیران ارشد فرهنگی و هنری استان خراسان رضوی به عنوان اعضای کارگروه همایش ملی و بین المللی «حکیم طوس» منصوب شدند.
محمد حسینزاده مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و سید جواد موسوی مدیر کل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی، جاوید کیانی معاون فرهنگی شهرداری مشهد، مجید عسگری رئیس حوزه هنری استان خراسان رضوی و فرزاد قائمی عضو هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد اعضای این کارگروه را تشکیل می دهند.