مهارت پخت "بریانی اصفهان و تهیه پولک" ثبت ملی شد!

خبرگزاری تسنیم چهارشنبه 13 اسفند 1399 - 14:42
30 عنصر از استان‌های هرمزگان، همدان، سمنان، کرمانشاه و اصفهان در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسید؛ از جمله مهارت پخت "بریانی اصفهان" و مهارت تهیه پولک رسی باغبادران در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسید.

به‌گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس که به ریاست محمدحسن طالبیان معاون میراث‌فرهنگی کشور در سالن اجتماعات وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با حضور اعضای شورا برگزار شد، 38 پرونده مورد بررسی قرار گرفت و 30 عنصر در فهرست ملی میراث‌فرهنگی ناملموس از استان‌های هرمزگان، همدان، سمنان، کرمانشاه و اصفهان به ثبت رسید.

از عناصر شاخص ثبت شده می‌توان به مراسم نوبان، مهارت ساختن و نواختن تنبوره از استان هرمزگان، مهارت باسنک و مراسم شوواری به پیشنهاد منطقه آزاد و ویژه اقتصادی قشم، مهارت پخت کوکوی گردوی تویسرکان به پیشنهاد استان همدان، شیوه سنتی فرآوری پنیر در مغار روستای اروانه و شیوه سنتی تهیه تلی شاهرود از استان سمنان اشاره کرد.

همچنین از استان کرمانشاه مهارت بنه‌بافی، سنت تهیه و هدیه دادن سیب میخک‌کوب و مهارت پخت غذای شوانانه و از استان اصفهان نیز مهارت پخت بریانی اصفهان و مهارت تهیه پولک رسی باغبادران در جلسه شورای ملی ثبت میراث‌فرهنگی ناملموس به ثبت رسید.

 

انتهای پیام/

منبع خبر "خبرگزاری تسنیم" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.