به گزارش خبرگزاری مهر، حسن عبدالله زاده اظهار کرد: در مرحله دوم اجرای برنامه ملی سلامت خانواده در مناطق تحت پوشش دانشگاه ۳۶۷ هزار و ۵۵۱ نفر در ۷ شهر درگز، چناران، خواف، تایباد، گلبهار، سرخس و فریمان زیر پوشش قرار گرفتند.
مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در اسفند ماه سال ۱۴۰۱ برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع با هدف تحت پوشش قرار دادن شهرهای بالای ۲۰ هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اجرا شد که طی جلسات متعدد و پس از هماهنگیها و برنامه ریزی های لازم مرحله نخست آن از اردیبهشت ۱۴۰۲ در سه شهر قوچان، کاشمر و بردسکن با جمعیت ۲۶۳ هزار و ۱۲۸ نفر به اجرا در آمد و در ادامه فاز دوم آن از مرداد ماه سال ۱۴۰۲ با تحت پوشش قرار دادن جمعیت ۳۶۷ هزار و ۵۵۱ نفر در ۷ شهر درگز، چناران، خواف، تایباد، گلبهار، سرخس و فریمان ادامه پیدا کرد.
وی تصریح کرد: با توجه به کمبود نیروی انسانی مطابق ضوابط برنامه سلامت خانواده با اولویت تأمین مراقبین سلامت مورد نیاز و پیگیریهای صورت گرفته تعداد ۱۱۵ نفر از مشمولین طرح و لایحه به شهرستانهای مجری برنامه معرفی شدند.
عبدالله زاده با بیان اینکه این افراد بعد از گذراندن ۱۱۶ ساعت دوره آموزشی مقدماتی و تکمیلی، در واحدهای مجری برنامه به جمعیت تحت پوشش ارائه خدمت میکنند، گفت: بدیهی است تأمین تجهیزات مورد نیاز مراقبین سلامت جهت ارائه خدمات سلامت به مردم یکی از الزامات ارائه خدمت محسوب میشود که تاکنون به طور کامل صورت گرفته است.
مدیر توسعه و ارتقا شبکه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: انعقاد قرارداد خرید خدمت از بخش خصوصی برای جبران برخی از کمبودهای موجود در تیمهای سلامت شامل مراقب سلامت، پزشک، کارشناسان تغذیه، روانشناسی و مامایی، یکی از مواردی است که به طور جدی توسط مدیران ارشد دانشگاه در حال پیگیری است.