ساسان خوبیاری در گفتوگو با خبرنگار ایسنا گفت: آمارها و نمودارها از عملکرد هیئت کشتی استان موجود و بیانگر عملکرد خوب هیئت است و هر کسی ادعا دارد که کشتی فارس نزول کرده است، باید این را اثبات کند.
رئیس هیئت کشتی استان فارس در خصوص عملکرد ضعیف فرنگیکاران درجه یک استان فارس اظهار کرد: کشتیگیران المپیکی که در اختیار هیئت نیستند. شما باید به رشد کشتیگیر جوانی مثل امیررضا دهبزرگی بپردازید که با حمایت هیئت از رده جوانان به نزدیک دروازههای المپیک رسید.
وی افزود: هیئت به تنهایی و بدون کمک هیچ ارگان دیگری، هزینههای بلیت و پرواز و برخی مخارج دیگر ورزشکاران را میپردازد و در حد بضاعت خود حمایتهایی را انجام میدهد.
متولی کشتی فارس به دشواریهای تیمداری در لیگ کشتی کشور اشاره کرد و گفت: ما برای تیمداری در لیگ دسته اول کشتی، به ارگانها و شرکتهای مختلفی مراجعه کردهایم اما وقتی میگوییم حضور یک تیم در یک فصل مسابقات، یک میلیارد تومان هزینه دارد، بسیاری از آنها عقب نشینی میکنند.
وی گفت: یک میلیارد تومان برای استان بزرگی مثل فارس، پول زیادی نیست. حالا از طریق یکی از نمایندگان مجلس به یکی از ارگانها متصل شدهایم و مشغول رایزنی هستیم تا اگر شرایط فراهم شد، تیمی با نام آن ارگان در فصل آتی لیگ دسته اول کشتی کشور داشته باشیم.
خوبیاری با بیان اینکه حضور در لیگ باعث پیشرفت کشتی استان می شود، گفت: امسال هم با هزینه خودمان در لیگ یک با نام هیئت کشتی تیمداری کردم، اما بهتر است تیمها با نام صنایع و شرکتها و با حمایت آنها در لیگ شرکت کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا حاضر است در یک مناظره با منتقدان خود روبهرو شود، گفت: بله حتما آمادگی این کار را دارم. بالاخره کشتی ورزش بزرگی است و منتقدان هم همیشه هستند. اگر همه راضی باشند، یعنی یک جای کار ما میلنگد اما مهم این است که همه دور هم به اعتلای کشتی کمک کنیم.
رئیس هیئت کشتی استان فارس در پایان گفت: هنر مدیر این است که همه را کنار هم حفظ کند. من هم میتوانم همه منتقدان را بیرون کنم اما مدعی هستم که این را نکردهام و هر کسی خلاف این ادعا را دارد، بیاید مطرح کند و بگوید در فلان جا به من اجحاف شده است.
به گزارش ایسنا، طی روزهای گذشته، یک تورنمنت کشتی در مجارستان برگزار شد که حکم انتخابی مسابقات المپیک پاریس را نیز داشت و کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی هم قوانینی را برای انتخاب نفرات اصلی اعزامی به المپیک وضع کرده بود.
استان فارس به عنوان قطب کشتی فرنگی کشور در سالهای اخیر، با ۵ ستاره در این رقابتها حضور داشت اما حتی بدبینترین کارشناسان نیز فکر نمیکردند که هیچیک از آنها نتوانند به مدال طلا یا کسب سهمیه المپیک نزدیک شوند!
در وزن ۶۰ کیلوگرم امیررضا دهبزرگی فرنگی کار جوان شیرازی پس از اینکه در این رقابتها از راهیابی به دیدار نهایی و کسب مدال طلا بازماند، برای کسب سهمیه المپیک به مصاف مهدی محسن نژاد رفت، اما سه بر یک بازنده شد و نتوانست مسافر پاریس شود.
در ۶۳ کیلوگرم نیز میثم دلخانی فرنگی کار پرامید اهل شهرستان سپیدان استان فارس عملکرد خوبی نداشت و تنها توانست به مدال برنز بسنده کند و شانس حضور در المپیک را از دست داد.
محمدرضا گرایی قهرمان جهان و المپیک نیز در ۶۷ کیلوگرم عملکردی بسیار ضعیف داشت و نتوانست به دیدار نهایی راه پیدا کند. برای مشخص شدن ملیپوش وزن ۶۷ کیلوگرم تیم کشتی فرنگی در بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس، بین سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در شهر بوداپست مجارستان، دو بازی انتخابی برگزار شد. گرایی در مبارزه نخست با نتیجه ۶ بر صفر مقابل سعید اسماعیلی شکست خورد و در مبارزه دوم هم با نتیجه ۶ بر ۴ مقابل مغلوب شد تا در میان ناباوری نتواند سهمیه المپیک پاریس را کسب کند.
در وزن ۷۷ کیلوگرم نیز محمدعلی گرایی کاپیتان تیم کشتی فرنگی با شکست برابر سانان سلیماناف عملا از دور مسابقات حذف و المپیک پاریس را از دست داد. در همین وزن، محمدرضا مختاری فرنگیکار اهل شهرستان بیضا استان فارس نیز به مدال برنز دست یافت اما او هم نتوانست جواز حضور در المپیک را به دست بیاورد.
این ناکامیهای پیاپی و بزرگ، در بین کارشناسان کشتی استان فارس با انتقادات زیادی مواجه شد که بخشی از انتقادات نیز متوجه هیئت کشتی استان فارس و عملکرد ضعیف طی دو سال گذشته بود.
انتهای پیام