انتظارات حوزه ورزش خراسان شمالی از رئیس جمهور آینده چیست؟

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 06 تیر 1403 - 15:58
خراسان شمالی یکی از استان‌هایی است در برخی از رشته های ورزشی همچون رشته‌های رزمی مطرح است و ورزشکاران این رشته‌های ورزشی توانسته اند در سطح ملی و بین المللی عناوین خیلی خوبی را کسب کنند و از سوی دیگر بسیاری از ورزشکاران سایر رشته‌ها نیز در سطح ملی و بین المللی مطرح هستند اما حوزه ورزش استان به خصوص بخش زیرساختی آن با ضعف‌های زیادی مواجه است که تعدادی از مسئولان ورزشی استان انتظارات خود را از رئیس جمهور آینده اعلام کرده اند.

وجود ۵۰ پروژه ورزشی نیمه تمام در استان

غلامحسین شاکری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه خراسان شمالی از لحاظ زیرساخت‌های ورزشی در وضعیت خوبی قرار ندارد و بسیاری از پروژه‌های در حال اجرا متعلق به بیش از ۱۰ سال گذشته است، اظهار کرد: در ابتدای دولت سیزدهم در این استان ۵۹ پروژه ورزشی نیمه تمام وجود داشت که ۸۰ درصد از این پروژه‌ها فعال شدند.

وی افزود: ۹ پروژه از این تعداد نیز طی سه سال گذشته به بهره برداری رسیده اند.

شاکری ادامه داد: اگر این پروژه‌ها به بهره برداری برسند سرانه ورزشی در این استان به ۱.۲ درصد خواهد رسید. در حال حاضر سرانه ورزشی در این استان ۵۷ صدم درصد به ازای هر نفر است.

وی تاکید کرد: مهمترین مطالبه ورزشکاران خراسان شمالی از رئیس جمهور آینده اختصاص اعتبار برای تکمیل پروژه‌های نیمه تمام است. بسیاری از پروژه‌ها در حال فرسوده شدن هستند و نیاز است که هر چه سریع تر تکمیل و به بهره برداری برسد.

به گفته این مقام مسئول، تکمیل پروژه سالن ۶۰۰۰ نفری بجنورد که کلنگ آن ۱۲ سال پیش به زمین خورده شد، سالن ۳۰۰۰ نفری شیروان که ساخت آن از ۱۲ سال گذشته آغاز شد و سالن ۲۰۰۰ نفری اسفراین از مطالبات ورزشکاران این استان از رئیس جمهور آینده است.

وی بیان کرد: اختصاص اعتبارات لازم برای تکمیل استخر سرپوشیده فاروج، استخر سرپوشیده  گرمه، سالن های ورزشی روستاهای بیدک در بجنورد و داشلی قلعه از دیگر انتظارات ورزشکاران استان است.

ورزشکاران تمایلی برای ورزش های قهرمانی ندارند

ک

خدابنده معاون ورزش‌های قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، گفت: یکی از انتظارات ما از رئیس جمهور آینده آن است که برای هیات و فدراسیون‌های ورزشی اعتباری داده شود تا حمایت‌های قهرمانی از قهرمان‌ها صورت گیرد.

وی افزود: متاسفانه بسیاری از قهرمان‌ها هنگام بازنشستگی دچار مشکل می‌شوند که اختصاص این اعتبار به هیات و فدراسیون‌ها می‌تواند تا حدودی کارساز باشد.

خدابنده ادامه داد: از آنجایی که از قهرمان‌ها حمایت کافی نمی‌شود سبب می‌شود تا بسیاری از ورزشکاران تمایلی برای ورزش قهرمانی نداشته باشند چراکه معتقد هستند عاقبتی برای آن‌ها ندارد.

وی اظهارکرد: از سوی دیگر اعتباری مستقل برای ورزش‌های قهرمانی صورت گیرد چراکه همیشه عنوان می‌شود برای مباحث مالی خود از اسپانسرها استفاده شود اما این امر موجب متزلزل شدن ورزش می‌شود.

خدابنده بیان کرد: یک سال حمایت اسپانسر مناسب است آن رشته ورزشی جان می‌گیرد اما سالی نیز وجود دارد و چندان حمایت نمی‌شود و این امر موجب افت شدید آن رشته ورزشی می‌شود.

سوارکاران خراسان شمالی پیست استاندارد می‌خواهند

چ

یکی از ورزشکاران رشته سوارکاری در خراسان شمالی نیز در ادامه در گفت و گو با ایسنا، بیان کرد: یکی از ظرفیت و پتانسیل‌های خراسان شمالی در حوزه اقتصادی و ورزشی اسب اصیل ترکمن است.

وی گفت: اسب‌های اصیل ترکمن در این استان پرورش داده می‌شود و تربیت می‌شوند اما هیچ زیرساختی برای تاخت آن‌ها وجود ندارد.

وی افزود: اسب ها و چابکسوران خراسان شمالی به علت نبود یک پیست استاندارد، قهرمان همیشگی مسابقات کوس در شهرهای گنبد و آق قلا هستند.

وی ادامه داد: پیست باغلق سال‌هاست که در شهرستان راز و جرگلان در حال ساخت است و تکمیل نشده و یکی از خواسته‌های اساسی ورزشکاران استان ساخت یک پیست استاندارد در این استان برای ارز اندام است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.