امیر حسنزاده غروب ششم تیرماه در آیین کلنگزنی مجتمع فولادی جیرفت اظهار کرد: این مجتمع شامل کنسانتره سنگآهن، گندله آهن و آهناسفنجی با سرمایهگذاری ۸۳ هزار میلیارد ریال و اشتغالزایی ۵۰۰ نفر است.
وی بیان کرد: ظرفیت مجموعه فولادی جیرفت برابر با ۵۵۰ هزار تن کنستانتره، ۵۰۰ هزار تن گندله و ۴۰۰ هزار تن آهناسفنجی است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان ادامه داد: توسعه متوازن همراه با عدالت و پیشرفت را در استان کرمان طی دولت سیزدهم دنبال کردیم و بحمدالله اتفاقات خوبی روی داده است.
وی افزود: کرمان بزرگترین استان معدنی کشور است و در شمال استان ذخایر ثبتشده معدنی حدود ۹ میلیارد تن و در جنوب استان حدود ۴۰۰ میلیون تن است که اختلاف بسیار زیادی وجود دارد.
حسن زاده ادامه داد: دو زون بزرگ معدنی ارومیهدختر و سیرجان را در استان کرمان داریم که کانیزایی در آن اتفاق افتاده، اما برای اکتشاف هنوز کار چندانی نشده بود و اکتشافات در شمال و جنوب باید ادامه یابد، زیرا از شرایط موجود راضی نیستیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان تصریح کرد: برای توسعه معادن در جنوب استان کرمان جلساتی با سران طوایف برگزار کردیم و همچنین بازدیدی از مجتمع مس سرچشمه با حضور آنها انجام شد تا از نزدیک در جریان فعالیتهای انجام شده قرار گیرند که این امر در فرهنگسازی و مشارکت بیشتر موثر بوده است.
وی از ارائه آموزشهای تخصصی در جنوب کرمان بهویژه در بخش حفاری معدن به عنوان مقدمه معدنکاری و دورههای آموزشی گهرسنگ سخن بهمیان آورد و افزود: شرکتهای بزرگ برای انجام اکتشافات در جنوب استان کرمان پای کار آمدند.
وی با اشاره به اینکه توسعه زنجیره ارزش را به صورت جدی دنبال میکنیم، گفت: تقویت معادن کوچکمقیاس، راهاندازی کارخانهها و افزایش شهرکهای صنعتی در دستور کار قرار دارد.
حسنزاده عنوان کرد: ایجاد اداره فنی و حرفهای در رودبار جنوب انجام شد و اداره فنی و حرفهای در فاریاب هم راهاندازی خواهد شد.
انتهای پیام