اسماعیل دستگزار در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نامگذاری ۲۱ تیرماه به عنوان روز حجاب و عفاف، یاد آور حمله وحشیانه دژخیمان رضاخان به مردمی است که به کشف حجاب معترض بودند و در مسجد گوهرشاد به خاک و خون کشیده شدند.
وی افزود: آنان مردمان شریفی بودند که برای دفاع از اصل مسلم اسلامی جان خود را هدیه و این پیام را به آیندگان منتقل کردند که برای حفظ ارزشهای اسلامی باید از همه چیز خود گذشت، همانگونه که شهیدان برای دفاع از اسلام از جان خود گذشتند.
مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) بیان کرد: پیام شهیدان به بانوان شریف میهن اسلامی این است که حفظ حجاب زنان کمتر از نثار خون آنان نیست و مصداق بارز پیروی از راه و هدف مقدس شهیدان است.
دستگزار گفت: دشمنان اسلام و ایران اسلامی هم به خوبی دریافتهاند که اگر حجاب و عفاف را از زنان کشور ما بزدایند به راحتی میتوانند بنیان خانوادگی آنان را تضعیف کنند و در کنار آن آسیبهای اجتماعی را گسترش دهند و ضمن ورود فرهنگ منحط غربی به جامعه، زنان و مردان این دیار را از فرهنگ اصیل اسلامی ایرانی جدا کنند.
وی خاطر نشان کرد: به یقین جامعهای که بنیان خانواده و اجتماع آن متزلزل شد، مسیر فروپاشی را نیز به سرعت طی میکند و دشمن بر آن به راحتی مسلط خواهد شد.
مدیر کانون فرهنگی و هنری آستان مقدس امامزاده حضرت سید ابراهیم خراسانی (ع) شهر لاهرود تاکید کرد: دشمنان قسم خورده اسلام و ایران اسلامی بدانند که حجاب و عفت زن ایرانی برگرفته از پرچم سرخ حسینی و زبان گویای زینبی است که از عمق وجود آنان ریشه دوانده و به این راحتی از زنان مسلمان این مرز و بوم جدا نخواهد شد.
دستگزار، گسترش و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب را ضامن سلامت خانواده و جامعه دانست و افزود: یکی از مصادیق بارز ایمان و تقوا، رعایت حجاب و عفاف است که امنیت فردی و اجتماعی افراد را در جامعه ارتقا میدهد و نقش اساسی در استحکام خانواده دارد
وی، حجاب را زیباترین هدیه خداوند به زن توصیف کرد و گفت: حجاب منشور والای آگاهی و تضمین تداوم زیبایی و شرافت است که همچون صدفی، گوهر عفت را حفظ میکند و مانع آلوده شدن جامعه به فساد میشود