نکات مهم پخت اکبرجوجه + فیلم

رکنا شنبه 06 مرداد 1403 - 14:51
رکنا: اکبرجوجه از غذاهای لذیذ ایرانی است که رعایت ریزه نکات زیر در پخت عالی آن موثر است.
نکات مهم پخت اکبرجوجه + فیلم

به گزارش رکنا، نکات مهم در تهیه اکبرجوجه به شرح زیر است؛

حتما از یک روز قبل جوجه ها رو در آب نمک بخوابانید

حتما مرغ زیر یک کیلو باشه

راز خوشمزگیش به کره و زعفرون زیاده

تو سس حتما سیر و گردو بریزید

موقع سرخ کردن مرغ فلفل سیاه و پودر کاری بزنید که عالی میشه

زیر غذا کم کم باشه که نم نم هم سرخ بشه و هم بپزه

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.