مهدی فراهانی مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان قم با تبریک روز خبرنگار و قدردانی از تلاشهای اصحاب رسانه در راستای تحقق شعار سال و رونق صنعت استان، گفت: شکلگیری مجموعه صنعتی آریا ریس مهستان قم محصول تعامل و همکاری بخش دولتی، سرمایهگذار بخش خصوصی و مطالبهگری اصحاب رسانه است.
وی تصریح کرد: این مجموعه صنعتی در روزهای نخست شکلگیری با مشکل تأمین مالی مواجه بود اما با مطالبهگری و پیگیری رسانههای استان این مشکل رفع شد و امروز شاهد فعالیت پررونق این شرکت صنعتی و اشتغالزایی آن برای اهالی بومی منطقه هستیم.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی استان قم با تأکید بر اینکه مطالبهگری اصحاب رسانه در حمایت از سرمایهگذاران مؤثر و مفید است، گفت: همه ما باید خود را ملزم به تلاش برای تحقق شعار سال و رفع دغدغههای رهبر انقلاب و مردم عزیزمان بدانیم.
فراهانی با تأکید بر اینکه باید به سرمایهگذار احترام بگذاریم و حامی او باشیم، گفت: باید با تشویق و ترغیب سرمایهگذاران به راهاندازی کارخانجات صنعتی، از اشتغالزایی برای کارگر ایرانی و ریشهکن کردن معضل بیکاری حمایت کنیم.
سعید دلاوری مدیرعامل شرکت آریا ریس مهستان قم نیز در این مراسم اظهار کرد: اصحاب رسانه با مطالبهگری و حمایت از سرمایهگذاران نقش مؤثری در رونق تولید دارند.
وی در ادامه به شکلگیری شرکت آریا ریس مهستان اشاره کرد و گفت: فرایند تحویل زمین این مجموعه در خردادماه سال ۱۴۰۰ انجام شد و از همان زمان فرایند آغاز به کار این مجموعه صنعتی کلید خورد.
این تولید کننده، از تولید انواع نخهای اکریلیک در این مجموعه صنعتی خبر داد و گفت: این مجموعه به بهترین تکنولوژی ماشینآلات نساجی جهان مجهز است و روزانه به میزان ۱۰ تن نخ نمره ۵۰ تا ۶۰ را تولید و نیاز کارخاجات فرش، روفرشی، پرده، تریکو و رومبلی را تأمین میکند.
دلاوری با بیان اینکه محصولات این شرکت در حال رقابت با محصولات هندی، ترک و بنگلادشی است، گفت: با راهاندازی شرکت آریا ریس مهستان قم، سالانه ۵۰۰ میلیون دلار در کشور صرفه جویی ارزی میشود.
وی با اشاره به اینکه این کارخانه در حال حاضر با یک خط تولید در حال فعالیت است، گفت: دومین خط تولید این شرکت صنعتی دوماه دیگر با بارگیری و واردات ماشینآلات بلژیکی وارد مدار میشود و بخش مهمی از نیاز تولید کشور را تأمین خواهد کرد.
وی از اشتغالزایی این مجموعه صنعتی برای ۳۰۰ نفر خبر داد و گفت: ۷۰ درصد کارگران این کارخانه از مردم قم و بومیهای منطقه نیزار، سلفچگان و قلعهچم هستند.
وی افزود: با راهاندازی خط دوم این شرکت صنعتی تعداد افراد شاغل در این مجموعه به ۶۰۰ نفر افزایش خواهد یافت و میزان تولید محصول نیز به ۲۰ تن در روز میرسد.
دلاوری در خصوص رقم سرمایهگذاریشده در این مجموعه صنعتی، گفت: ۱۱ میلیون یورو برای خرید بهروزترین ماشینآلات صنعت نساجی از کشورهای اروپایی هزینه شده و حدود ۵۰۰ میلیارد تومان نیز به عنوان سرمایه ثابت، ساختمان، ابنیه و تأسیسات اختصاص یافته است.
وی همچنین از حمایتهای بیدریغ مسئولان استان قدردانی کرد و گفت: این مجموعه صنعتی با همراهی مسئولان استان رونق گرفته است.
دلاوری در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد با مساعدت بانک مرکزی در تخصیص ارز جهت خرید مواد اولیه و همراهی بیشتر ادارهکل گمرک استان قم، روند تولید در این مجموعه صنعتی شتاب بیشتری بگیرد.