حبیب قاسمی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به ضرورت برخورد با گران فروشی بلیت وسایل حمل و نقل زائران اربعین حسینی، بیان کرد: در کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی کمیتهای تحت عنوان کمیته حمل و نقل داریم. این کمیته مسائل سخت افزاری و نرم افزاری حوزه حمل و نقل ریلی، جادهای، هوایی و زمینی را دنبال میکند. مجموعه کمیته حمل و نقل ما به عنوان تخصصیترین بخش در قوه مقننه ذیل کمیسیون عمران مجلس تدابیر خاصی را برای تسهیل تردد زائران اربعین حسینی دنبال خواهند کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: در جلساتی با مسئولان وزارت کشور، حوزه حمل و نقل، رئیس سازمان شهرداریها و دهیاریها تاکنون در این کمیته تشکیل شده است. برآورد این کمیته بر این است که حدود 2 میلیون نفر در بازه زمانی اربعین از مسیر زمینی و جاده ای زائر داشته باشیم. تدابیر لازم اندیشیده شده است. هم از ظرفیت اتوبوسهای بین شهری و هم تعدادی از اتوبوسهای خط واحد های شهرداریها استفاده خواهد شد.
نماینده مردم شهرضا در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با آسیب شناسی سنوات گذشته یکسری تداخلها و بیبرنامگیها احصا شد. بعضا شرکتهای مسافربری سوءاستفادههایی داشتند که خللی در کار ایجاد میکرد. امسال امیدوار هستیم تا ایرادات سال گذشته مرتفع گردد. کمیسیون عمران مجلس هم به صورت میدانی و هم به صورت سامانهای و از طریق فضای مجازی بر روند تردد زائران نظارت کرده و انتظار ما رسیدگی به اعتراضات و گلهمندی زائران به صورت ویژه است.
وی در ادامه تاکید کرد: اوج مشکلات سه چهار روز منتهی به اربعین و دو روز بعد از تاریخ اربعین است. بیشترین تدابیر نظارتی برای این روزها اعمال خواهد شد. تلاش ما بر این است تا خللی در روند حضور زائران اربعین حسینی ایجاد نشود. طبیعی است که ضمانت اجرای قانون در نظارت صحیح و اعمال قانون است. برای شرکتهای متخلف جرائمی در نظر گرفته شده و اگر احیانا برخی از شرکت ها مرتکب تخلف شوند با آنها برخورد قاطع صورت خواهد گرفت.