تداوم قطعی خطوط ثابت و همراه در مهرستان/ مسئولان توجهی ندارند

خبرگزاری مهر دوشنبه 18 اسفند 1399 - 10:06
مهرستان- تداوم قطعی خطوط ثابت و همراه در بخش «آشار» شهرستان مهرستان سبب نارضایتی بسیاری از مردم شده و این در حالی است که بسیاری از کارهای مردم به علت قطعی تلفن و اینترنت به تعویق افتاده است.
تداوم قطعی خطوط ثابت و همراه در مهرستان/ مسئولان توجهی ندارند

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها، مهران خاکی زائی؛ این روزها در حالی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با خبرها و سفرهای نمایشی خود از حل شدن مشکلات تلفن و اینترنت در سیستان و بلوچستان خبر می‌دهد که نارضایتی به دلیل قطع مکرر تلفن ثابت و اختلالات شبکه مخابراتی در آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت اثرات منفی بر اذهان مردم مناطق مختلف این استان از جمله بخش مرزی «آشار» از توابع شهرستان مهرستان گذاشته و باعث کلافگی مردم و سلب اعتماد از عملکرد این شبکه شده است.

توسعه زیرساخت‌های مخابراتی و ارتباطی به‌عنوان یکی از ضروری‌ترین نیازهای هر جامعه و منطقه به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر و خصوصاً پس از شیوع ویروس منحوس کرونا به دلیل استفاده بیشتر از فناوری‌های نوین اهمیت بیشتری پیدا کرده است اما تداوم قطع تلفن خطوط ثابت و اینترنت در بخش «آشار» شهرستان مهرستان علاوه بر نارضایتی مردم موجب شده بسیاری از کارهای مردم به علت قطعی تلفن و اینترنت با مشکل مواجه شود.

گفتنی است به موضوع مشکلات مخابراتی شهرستان مهرستان  پیش از این نیز در چندین گزارش در خبرگزاری مهر اشاره شده است اما ظاهراً وزیر جوان دولت تدبیر و امید و همچنین مجموعه مخابرات سیستان و بلوچستان به دلیل اینکه این منطقه برای آنها بازخورد خبری ندارد ترجیح داده‌اند فعلاً به آن توجهی نداشته باشند.

شبکه تلفن همراه در شهر «آشار» هر ماه قطع می‌شود

یکی از شهروندان شهر مرزی «آشار» در واکنش به قطعی مکرر شبکه تلفن همراه در این منطقه در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: تحمل این وضعیت ازتوان ما خارج شده است و واقعاً نمی‌دانیم چه کسی باید پیگیر مشکلات مخابراتی در شهر آشار باشد.

علی کمال زهی افزود: هر ماه شاهد قطعی شبکه تلفن همراه در شهر آشار هستیم که هربار بیش از ۴ الی ۱۰ روز به طول انجامیده است.

محمد کریم زایی یکی دیگر از شهروندان آشاری نیز در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: شبکه‌های ارتباطی نقش شریان حیاتی یک جامعه را دارند و در پیشرفت و توسعه جوامع از جمله خطوط اصلی و تعیین کننده به شمار می‌روند.

وی گفت: در دنیای مدرن امروز که کلیه فعالیت‌ها اعم از فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و … بستگی مستقیم به شبکه ارتباطی خطوط تلفن دارد، خدمات ارتباطی و مخابراتی در بخش آشار از کیفیت نامناسبی برخوردار است و این مسئله مشکلات عدیده ای را برای ساکنان این منطقه به وجود آورده است.

قطعی مکرر خطوط ارتباطی شهروندان آشاری را به شدت کلافه کرده است

وی بیان کرد: قطعی مکرر خطوط ارتباطی و اینترنتی در بخش آشار نارضایتی شهروندان را از خدمات شرکت مخابرات در این شهرستان در پی داشته و آنان را به شدت کلافه کرده است.

کریم زایی با اشاره به قطعی مکرر خطوط تلفن در این منطقه، تصریح کرد: در طول یک ماه گذشته شاهد قطعی ۳ الی ۴ باره خطوط تلفن در آشار هستیم و بعضاً قطعی خطوط ارتباطی در آشار ۴ الی ۱۰ روز متوالی بوده و ارتباط مردم با سایر مناطق کاملاً قطع بوده است.

وی به دلایل قطعی خطوط ارتباطی اشاره و تصریح کرد: یکی از دلایل عمده قطعی تلفن در این بخش سرقت کابل‌های مخابراتی است.

وی تصریح کرد: ارتقای زیر ساخت‌ها در این بخش به جهت علاقمند کردن مردم به زندگی در روستاها و کاهش مهاجرت روستائیان به شهرها از ضروریاتی است که بایستی مورد توجه مسئولین قرار گیرد.

حبیب حسین زهی یکی دیگر از شهروندان مهرستانی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بدون آنتن و بدون اینترنت کارتخوان ها کار نمی‌کنند و مردم برای تهیه آذوقه خود با مشکل مواجه می‌شوند زیرا نمی‌توانند مایحتاج خود را تهیه کنند.

وی افزود: قطعی‌های طولانی مدت تلفن و اینترنت آن هم در عصر ارتباطات واقعاً غیر قابل قبول است و امیدواریم آقای آذری جهرمی نزد وجدان خودشان توضیحی برای این بی توجهی داشته باشند.

جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر حدود یک ماه است که از لحاظ اطلاعات و ارتباطات با مشکل مواجه هستند

وی ادامه داد: در حال حاضر جمعیتی بالغ بر ۲۵ هزار نفر حدود یک ماه است که از لحاظ اطلاعات و ارتباطات با مشکل مواجه هستند که امیدواریم مسئولان و متولیان امر به جای شعار دادن در این زمینه چاره اندیشی کنند.

گفتنی است در حال حاضر بسیاری از روستاهای شهرستان مهرستان در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات با مشکل مواجه هستند و ارتباط ۲۰ روستا در این شهرستان با جمعیتی بالغ بر ۶ هزار نفر به مدت ۳روز است که کاملاً قطع شده و متاسفانه کسی هم پاسخگو نیست که روستاهای «پیرگزان»، «بناب»، «کلگری»، «پرچک»، «زاتنوری» و «گروک» از جمله این روستا هستند.

و این در حالی است که این روزها به دلیل شیوع ویروس کرونا دانش آموزان سیستان و بلوچستانی همچون دیگر نقاط کشور نیازمند استفاده از سامانه شاد هستند از همین رو در این شرایط به دلیل مشکلات زیرساختی و محرومیت مردم این منطقه مشکل اینترنت بیش از پیش خود را نشان می‌دهد به گونه‌ای که طبق اعلام ملک فاضلی، نماینده مردم سراوان، مهرستان و سیب و سوران در مجلس شورای اسلامی در حال حاضر در مناطق شهری سراوان فقط ۱۰ درصد دانش آموزان از اینترنت و سیستم شاد برخوردار هستند.

از همین رو با توجه به این شرایط قطعاً دانش آموزان در مناطق محروم دچار عقب ماندگی تحصیلی می‌شوند از همین رو وزارت ارتباطات و همچنین وزارت آموزش و پرورش باید در این خصوص چاره اندیشی کنند.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.