طرز تهیه مربای گلابی خوشرنگ | چه کار کنیم مربای گلابی کپک و شکرک نزند ؟

همشهری آنلاین یکشنبه 21 مرداد 1403 - 15:25
طرز تهیه مربای گلابی پیچیده نیست اما اگر نکات لازم را رعایت نکنید امکان اینکه طعم خوبی از مربا عائد شما نشود وجود دارد.

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از نمناک، گلابی یکی از میوه های بسیار خوشمزه است که سرشار از ویتامین های C ، E ،کلسیم، منیزیم و آهن است. و همان طور که می‌دانید با همه میوه ها می‌توان مربا تهیه کرد. اگر تا به حال از این میوه خوشمزه مربا درست نکرده اید، توصیه میکنم حتما یکبار امتحان کنید. مربای گلابی بسیار خوش طعم و لذیذ است. برای طرز تهیه این مربای بی نظیر نکاتی را باید رعایت کنید که با انجام آن‌ها نه مربای شما کپک می‌زند و نه شکرک.

مواد لازم برای تهیه مربای گلابی

شکر:۱ کیلو
گلابی تازه:۱ کیلو
آب :به مقدار لازم

طرز تهیه مربای گلابی خوشرنگ | چه کار کنیم مربای گلابی کپک و شکرک نزند ؟

طرز تهیه مربای خوش طعم گلابی

مرحله اول: برای درست کردن مربای گلابی ابتدا گلابی ها را پوست گرفته و خرد کنید.

مرحله دوم: سپس گلابی های خرد شده را در ظرف مناسبی به همراه شکر و آب روی حرارت بگذارید تا چند ساعت بجوشد و شهد آن غلیظ شود و رنگ آن تغییر کند.

رنگ گلابی باید قرمز شود. این مربا بسیار خوش طعم است.

مرحله سوم: بعد از اینکه مربا خنک شد آن را در ظرف های شیشه ای دربسته نگهداری کنید و در یخچال قرار دهید.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.