ضرورت مهارت‌افزایی از دوران دانش‌آموزی

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 24 مرداد 1403 - 11:15
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان با تاکید بر ضرورت مهارت افزایی از دوران دانش‌آموزی گفت: باید در دوران مدرسه با انجام نیازسنجی، دانش‌آموزان را در یک یا چند مهارت ورزیده کنیم.

دکتر مهدی بازمانده ۲۴ مرداد ماه در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان که به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاددانشگاهی و روز خبرنگار در این مجموعه حضور یافت، اظهار کرد: باید فرزندانمان را به سمت مهارت‌افزایی تشویق و ترغیب کنیم تا هنگام ورود به دانشگاه و بازار کار بتوانند از این مهارت‌ها استفاده کنند و دغدغه‌ اشتغال را برای آنها به حداقل برسانیم.

وی یکی از استراتژی‎‌های مهم جهاددانشگاهی را آموزش‌های تخصصی در راستای مهارت‌افزایی ذکر و بر شناسایی استعدادهای نوجوانان، توانمندسازی این قشر و ایجاد انگیزه در آنها به منظور موثر دانستن خود در جامعه تاکید کرد.

 رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان در ادامه مطلب فوق افزود: جهاددانشگاهی با ارائه مشاوره، انجام نیازسنجی برای شناسایی نیاز بازار کار و همچنین ارائه آموزش‌های تخصصی می‌تواند به رشد و توسعه فردی و اجتماعی دانش‌آموزان کمک کند.

وی از صدور بیش از ۷۰۰۰ گواهینامه‌ آموزشی در دوره‌های پزشکی، کامپیوتر، زبان، فنی مهندسی، علوم انسانی، هنر و معماری خبر داد و افزود: آموزش ۶۲۰۰ نفر از کارکنان دولت نیز از جمله اقداماتی است که در حوزه آموزشی انجام شده است.

رضا رضایی مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان نیز در این نشست ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه خبرگزاری ایسنا در همراهی و اطلاع رسانی اخبار آموزش و پروش اظهار کرد: قریب به ۶۰۰۰ مدرسه و ۷۵۰ هزار دانش آموز در استان کرمان داریم.

وی با اشاره به لزوم اطلاع مردم از فعالیت‌های متعدد حوزه آموزش و پرورش بیان کرد: جهاد دانشگاهی در زمینه آموزش همکاران و برگزاری آزمون‌های استخدامی آموزش و پرورش همکاری دارد.

امسال حدود ۳۰۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمان می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در ادامه با بیان اینکه نحوه جذب نیرو در گذشته به نحوی بود که عدالت اجرا نمی‌شد، گفت: در دولت شهید آیت الله رئیسی، جذب از طریق آزمون اتفاق افتاد و دو سال قبل ۵۲۰۰ نیرو جذب کردیم و امسال قریب به ۳۰۰۰ نیرو جذب آموزش و پرورش استان خواهند شد.

وی با بیان اینکه در سه سال گذشته یک نفر خارج از سیستم آزمون، جذب آموزش و پرورش نشده؛ افزود: کار بزرگی که صورت گرفت، جذب از مرکز استان بود و سال گذشته برای نخستین بار به نواحی یک و دو سهمیه دادیم و قریب به ۹۰ نفر برای هر ناحیه از بین فارغ‌التحصیلان کرمان سهمیه داده شد.

رضایی با اشاره به اینکه در ماده ۲۸ در سال جاری ۱۰ هزار نیرو را گزینش کردیم، بیان کرد: زیربنای توسعه، نیروی انسانی است و بنای اصلی این امر، آموزش و پرورش است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به پیشگامی این اداره در زمینه تجاری سازی و مولدسازی در سطح کشور اظهار کرد: سالن اجتماعات ۱۱۰۰ نفری در حال ساخت داریم که بزرگترین سالن آموزش و پرورش کشور است.

وی با اشاره به اینکه اردوگاه شهید سلیمانی در مرحله پایانی کار ماده ۲۳ است، افزود: این اردوگاه برای ۱۰۰۰ نفر اسکان شبانه و با فضاهای مختلف طراحی شده و تنها فضای مسجد آن ۱۱۰۰ متر خواهد بود.

رضایی بیان کرد: طراحی اردوگاه تمام شده و ۱۵ میلیارد تومان از محل مسئولیت اجتماعی نفت دریافت شده و به زودی کار حصارکشی آن آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با اشاره به برگزاری مسابقات متعدد ورزشی و فرهنگی در سطح استان در سه سال اخیر گفت: نشاط خوبی در استان ایجاد شد و در روزهای اخیر مسابقات قرآن، عترت و نماز کارکنان آموزش و پرورش استثنایی کشور را در کرمان داشتیم.

وی همچنین بیان کرد: ۹۰ پایگاه مطالعاتی در استان برای مطالعه دانش آموزان فعال بود و سال قبل برای نخستین بار ۶ رتبه تک رقمی در کنکور داشتیم و امیدواریم امسال این افتخار تکرار شود.

رضایی با اشاره به افزایش فضاهای ورزشی مدارس در طرح شهید سلیمانی بیان کرد: قریب به ۸۰ زمین چمن مصنوعی در سه سال گذشته در استان کرمان افتتاح شد.

وی در پایان گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان کرمان سال گذشته در شاخص‌های اختصاصی، رتبه اول کشور و در شاخص‌های عمومی رتبه دوم را کسب کرد که در تاریخ ۱۱۰ ساله آموزش و پرورش استان بی سابقه است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.