در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه ابتدا برای خمیر بورک عدس: آرد ۸۰۰ گرم، شیر یک لیوان، روغن ۸۰ گرم، آب از یک لیوان کمتر، یک عدد تخم مرغ، نمک یک قاشق غذا خوری و همچنین مواد لازم برای مواد میانی: عدس سه لیوان ۵۵۰ گرم، یک کیلو پیاز، سیر ۵ حبه، رب چهار پنج قاشق غذا خوری و زیره ۱/۲ قاشق مربا خوری این بورک عدس را درست میکند.
منبع:فرادید
منبع خبر "
عصر ایران" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.