عماد شاهرخی در گفتوگو با ایسنا بیان کرد: انجیر تولید شده در شهرستانهای معمولان و پلدختر به دلیل گرمای مناسب و اقلیم خوبی که وجود دارد از لحاظ رنگ و طعم و مزه بسیار مشتری پسند است.
وی ادامه داد: انجیر سیاه منطقه پلدختر و معمولان مشتری بسیار زیادی داشته و مردم خواهان مصرف آن هستند.
شاهرخی اضافه کرد: ۹۰ درصد محصول انجیر لرستان به استانهای همجوار صادر و به صورت تازه خوری مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان یادآور شد: انجیر استان چون یک ماه زودتر از انجیر ترکیه وارد بازار میشود فرصت مناسبی بوده که میتوان بر روی صادرات این محصول بیشتر کار شود.
این مسئول با بیان اینکه انجیر استان قابلیت فراوانی برای صادرات به کشورهای همسایه را دارد، گفت: لرستان رتبه اول کشور و رتبه دوم جهان در تولید انجیر سیاه را داراست.
وی سطح باغات انجیر استان را ۲۵۰۰ هکتار اعلام کرد و افزود: سالانه ۴۲ هزار تن انجیر سیاه در لرستان تولید و روانه بازار میشود.
شاهرخی با بیان اینکه میانگین تولید این محصول در استان ۱۷ تن در هر هکتار است، گفت: امیدواریم با اقداماتی که در راستای اصلاح باغات، تامین آب پایدار و ... انجام میدهیم بتوانیم روز به روز به افزایش تولید، اقتصادی کردن باغات و معیشت باغداران کمک شایانی کنیم.
انتهای پیام