در زمینه گوشتهای وارداتی، قیمت ران گوسفند استرالیایی به ازای هر کیلوگرم ۳۳۵ هزار تومان تعیین شده است. در حالی که گوشت آبگوشتی گوسفند در روزهای اخیر با قیمت ۷۲۰ هزار تومان به فروش میرسید، امروز با افزایش هفت درصدی، به ۷۷۰ هزار تومان رسیده است.
راسته با استخوان گوسفند سنگسر و شهمیرزاد به ازای هر کیلوگرم ۳۵۸ هزار تومان، ران ممتاز گوسفندی یک میلیون و ۶۸۰ هزار تومان و قلوهگاه منجد گوسفند ۳۳۰ هزار تومان معامله میشود.
گردن گوسفندی در میادین ترهبار به قیمت ۶۹۰ هزار تومان و استیک گوشت ۹۵ درصد، ۲۳۶ هزار تومان عرضه میشود.
راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد با نرخ ۶۳۵ هزار تومان به دست متقاضیان این محصول میرسد. شقه گوسفندی به ازای هر کیلوگرم ۷۱۹ هزار تومان و فیله گوسفندی ۹۸۰ هزار تومان به فروش میرسد. ماهیچه گوسفندی در بازار ۶۹۹ هزار تومان و گوشت خورشتی گوسفند بدون استخوان و چربی نیز ۶۳۵ هزار تومان خریداری میشود.
قلوهگاه منجمد گوسفند |
330،000 |
بسته شقه گوسفندی |
719،000 |
گوشت خورشتی گوسفند بدون استخوان و چربی |
635،000 |
ران گوسفندی استرالیایی |
335،000 |
فیله گوسفندی |
980،000 |
راسته بدون استخوان گوسفندی |
900,000 |
راسته مغز گوسفند سنگسر و شهمیرزاد |
635،000 |
دنبه گوسفند سنگسر و شهمیرزاد |
186,960 |
آبگوشتی گوسفندی |
770،000 |
قلوهگاه گوسفند سنگسر وشهمیرزاد |
193،000 |
گردن گوسفندی |
690،000 |
محمد ابراهیم حسننژاد درباره وضعیت صادرات محصولات پروتئینی، افزود: طبق برنامه هدف گذاری شده، قرار است در ۶ ماهه نخست امسال ۲۱ هزار تن گوشت مازاد مرغ صادر شود که تاکنون بخش عمده آن محقق شده است.
معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: تولید مرغ اجداد نسبت به سال گذشته ۴۰ درصد افزایش یافت و از آذرماه نیاز کشور نسبت به جوجه یکروزه و تخممرغ نطفه دار برطرف مخواهد شد.
وی با اشاره به رشد ۲۱ درصدی گلههای مادری، تصریح کرد: طبق آمارها، تولید مرغ در واحدهای گوشتی ۲۴ درصد و تولید گوشت ۴۲ درصد رشد داشته است.
برنامه صادرات ۱۶۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان سال جاری
حسن نژاد شرایط تولید تخم مرغ را نیز مطلوب دانست و گفت: طبق برنامه ریزی امسال صادرات ۱۶۰ هزار تن تخم مرغ در دستور کار قرار گرفت که بخشی از آن انجام شده است.
به گفته وی، سال گذشته ۱۴۰ هزار تن محصول تخم مرغ به کشورهای هدف صادر شده بود.
حفظ دامهای مولد منجر به افزایش تولید گوشت قرمز داخلی میشود
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی حفظ دامهای مولد را مهمترین راهکار افزایش تولید گوشت کشور عنوان کرد و افزود: سال گذشته بیش از یک میلیون تن نهاده دامی مدت دار در اختیار دامداران قرار گرفت تا دام های مولد راهی کشتارگاه ها نشوند.
وی با بیان اینکه به طور حتم برای تولید گوشت ارزان باید سیستم گله داری و دامداری سنتی مورد توجه قرار بگیرد افزود: مجلس شورای اسلامی در قانون بودجه ردیفی تحت عنوان گوشت قرمز لحاظ کرد که درآمدهای مربوط به یک درصد از نهاده ها به این بخش واریز و در زمینه دامداری روستایی و پرورش دامی هزینه شود.