سیب «قره قرمز» سوغاتی و محصول منحصر بفرد اهر

خبرگزاری مهر یکشنبه 11 شهریور 1403 - 23:54
اهر- از مهم‌ترین گونه‌های بومی باغی شهرستان اهر می‌توان به سیب قره قرمز اهر یا «قزل آلما» اشاره کرد.

‌به گزارش خبرنگار مهر، از مهم‌ترین گونه‌های بومی باغی این شهرستان می‌توان به سیب قره قرمز اهر یا "قزل آلما" در سطح ۵۰۰ هکتار که در بین باغداران به رقم "شکی آلماسی" نیز شهرت دارد اشاره کرد که دارای عطر و طعم و رنگ و بوی خاص و بسیار مطلوب هستند.

سیب قره قرمز یک محصول ویژه کاملاً تابستانه است و برداشت آن از اواسط مرداد در منطقه شروع می‌شود و تا اوایل شهریور در حومه اهر ادامه دارد و اغلب مصرف تازه خوری داشته و تا حدود کمی در تهیه مربا و سرکه سیب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در حال حاضر این محصول با توجه به تولید سالیانه مازاد بر مصرف شهرستان به کشورهای همسایه صادر می‌شود و همچنین به شهرستان‌ها و استان‌های هم جوار نیز عرضه می‌شود.

از مزایای سیب قره قرمز بالا بودن عملکرد در واحد سطح نسبت به سایر ارقام کشت شده، سازگاری بالای این رقم به آب و هوا و اقلیم شهرستان و مقاومت این محصول در برابر شرایط نامساعد محیطی از جمله خطر سرمازدگی و غیره است.

فیلم: اصغر ازدست

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.