خواص شگفت انگیز دانه کتان

بهداشت نیوز دوشنبه 12 شهریور 1403 - 14:24

به گزارش بهداشت نیوز، دانه یا تخم کتان به‌ علت داشتن مقادیر زیاد فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها ارزش غذایی زیاد و همچنین فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد.

بذر کتان (flaxseed) به‌ علت داشتن مقادیر زیاد فیبر، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین‌ها ارزش غذایی زیاد و همچنین فواید زیادی برای سلامتی انسان دارد. از جمله اینکه کاهنده کلسترول خون و ضدالتهاب است و به همین علت در تهیه غذاهای مختلف در آشپزی از آن استفاده می‌شود.

پژوهش انجام شده در موش سوری (mice) نشان داده که بذر کتان کاهنده وزن بدن است و اثر ضدچاقی دارد.

به این ترتیب که باکتری های روده تاثیر قابل توجهی بر وزن بدن در انسان و موش سوری دارند. رژیم غذایی یکی از عوامل اصلی موثر بر باکتری‌های روده است و تغییر دادن باکتری‌های روده از طریق رژیم غذایی یکی از روش‌های بهبود متابولیسم بدن است.

فیبرهای موجود در بذر کتان موجب افزایش باکتری‌های مفید در روده می‌شوند و باکتری‌های مذکور با تجزیه این فیبرها، اسیدهای چرب مفید بیشتری تولید می‌کنند که نتیجه نهایی آن افزایش فعالیت بدنی و مصرف انرژی در بدن، جلوگیری از چاقی و کاهش وزن است. 

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.