طرز تهیه بادمجون شکم پر + فیلم

رکنا دوشنبه 12 شهریور 1403 - 14:46
رکنا: ما شمالیا بادمجون شکم پر رو اینجوری درست میکنیم. اینقدر خوشمزه و خوش طعمه که اگه یه بار امتحانش کنی بهت قول میدم هرچه بادمجون شکم پر بلدی رو میذاری کنار.
طرز تهیه بادمجون شکم پر + فیلم

به گزارش رکنا، طرز تهیه بادمجون شکم پر به شرح زیر است؛

خب چیزایی که نیاز داریم:

بادمجون به تعداد نفرات

گردوی اسیاب شده نرم ی لیوان پر

پیاز یک عدد رنده شده

سیر دو حبه

سبزی چوچاق و خالیواش خرد شده ۴ ق غ پر

جایگزینش جعفری، نعنا، گشنیز

رب انار ترش یه ق غ پر شما به ذائقه خودتون اضافه کنید

رب گوجه یه ق غ

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه

طرز تهیه:

بادمجونا رو پوست بگیرین شکم شون رو برش بدین و نمک بزنین.

داخل گوجه رو هم خالی کنید. بذارید کنار. بادمجون و گوجه رو سرخ کنید.

حالا برای درست کردن مواد میانی اول گردوی آسیاب شده، پیاز رنده شده، نمک و ادویه و رب انار و رب گوجه و یک ق غ سبزی معطر رو بریزین توی تابه و مخلوط کنین و روی حرارت با یک قاشق روغن تفت بدید.

حالا شکم گوجه و بادمجون رو با مواد میانی پر کنید.

داحل تابه بچینید.

از مواد میانی که اضافه اومده رو با یک قاشق غذاخوری سبزی معطر و نصف لیوان آب مخلوط کنید و توی تابه بریزید.

درش رو بذارید به مدت نیم ساعت تا پخته بشه۰

به همین راحتی؛ نوش جونتون

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.