سرکه انقلابی بزرگ در حوزه فناوری حسگر‌ها به پا کرد

فرارو دوشنبه 12 شهریور 1403 - 20:46
دانشمندان راهی برای پردازش حسگر‌های گازی با یک ماده بسیار ارزان، یعنی سرکه، پیدا کرده‌اند در این روش حسگر‌ها فقط به مدت پنج دقیقه در معرض بخار سرکه قرار می‌گیرد و بعد یک حسگر حساس آماده کار است.

معمولاً، حسگر‌های گازی قبل از اینکه بتوانند کار کنند یا هر سیگنالی را انتقال دهند، در یک کوره پردازش می‌شوند و به مدت ۱۲ ساعت در دمای بالا گرم می‌شوند.

به گزارش آنا، با این حال یک تیم تحقیقاتی فرآیند شیمیایی ساده‌ای را کشف کرده است که اثرات عملیات حرارتی سنتی را تقلید می‌کند. این پیشرفت نوید ایجاد انقلابی در حوزه فناوری حسگر را می‌دهد.

در روش ابداعی جدید فقط حسگر را به مدت پنج دقیقه در معرض بخار سرکه قرار می‌دهید، و تمام. شما یک حسگر حساس دارید که به خوبی کار می‌کند.»

برای ایجاد حسگرها، محققان محلول حاوی اکسید روی را بروی شعله اسپری کردند تا ابری از نانوذرات اکسید روی ایجاد شود، این ابر حاوی نانوذرات اکسید روی برسطح الکترود‌های پلاتین می‌نشینند. این کار منجر به تولید یک لایه اسفنج مانند ظریف می‌شود که سپس به مدت پنج تا ۲۰ دقیقه در معرض بخار سرکه قرار می‌گیرد. بخار سرکه یک اثر دگرگون کننده در آرایش ذرات در فیلم ایجاد کرده و اتصال بهتر بین ذرات را تسهیل می‌کند و جریان الکترون‌ها را از طریق حسگر امکان‌پذیر کرد.

منبع خبر "فرارو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.