به گزارش رکنا، طرز تهیه بلغور پلو به شرح زیر است؛
بلغور پلویی (میتونید از بلغور ساده هم استفاده کنید که من از ترکیب بلغور با رشته استفاده کردم) ۲ لیوان
پوره گوجه فرنگی نصف لیوان یا یک ق غ رب گوجه فرقی نداره دوتاش میشه
پیاز دو عددحلقهای شده
ران یا سینه مرغ
نمک، فلفل قرمز و سیاه،پولبیبر، زردچوبه
به میزان لازم
تکه های مرغ را با ادویه ها و زعفران و نمک مزه دار کنید و بگذارید کنار، بلغور را پاک کرده و بشویید و به مدت یک ساعت در آب خیس کنید.
کف قابلمه را روغن و زعفران بریزید. پیاز را حلقه ای کرده و بچینید. تکه های مرغ را رویش بگذارید و بلغوری که با آب خیسانده بودیم را رویش می ریزیم.
برای پختش یا آب مرغ اگر دارید یا آب معمولی یا مثل من از سس استفاده کنید که خوشمزه ترش می کند.
پوره گوجه را با مقداری روغن و ادویه ها می گذاریم روی حرارت. وقتی یک جوش زد حالا یک لیوان آب را اضافه کنید و روی مواد بریزید و به مدت یک ساعت با حرارت کم بگذارید تا بپزد.
(حرارت زیاد باعث می شود پیازها بسوزد)