خبرگزاری مهر، گروه استانها- پژمان امیدی*: خورشید نیمههای شهریور سرخ گون تر از هر زمانی بر پهنه هستی می تابد و فصل، فصل شیدایی است.
گرداگرد دفتر عاشقی، قدمها و قلمها واژه واژه لاله سرخ میشوند و مسیر تبیین شهادت از کنگرهای متبرک به نام ۲ هزار شهید، میگذرد.
اینجا نگاهها، اشکها، درنگها، حتی واو به واو واژهها، شعر میشود و دو بیتی هایش راوی فتح المبین و بیت المقدس است.
ما نیز دل در گرو مجنون و بغض در آخرین تبسم شهدای پد خندق داریم و اینجا قرار است عشق معجزه کند.
تقویمی سراسر نور که بر پیکر این خاک هویداست و چشمها برای یک رویداد بزرگ فرهنگی لحظه شماری میکنند.
دومین کنگره ۲٠٠٠ شهید استان کهگیلویه و بویراحمد، تابلوی فرهنگی از جلوههای تبیین است.
دستاوردی که مسیرش به برکت خون شهدا و رمز یا زهرای عملیاتهای فرزندان برومندش آغاز و با بیش از ۱۷ اجلاسیه و صدها یادواره، به کنگره پایانی که آغازی بر تبیین فرهنگی در سطوح گسترده است، رسیده است.
ساختاری که استقبال ۱٠ هزار نفری از نمایش فصل شیدایی در هر شب شهر یاسوج، نمایان ساخت که کارکردهای فرهنگی با نگاه تعاملی و هم افزا میتواند هزاران نفر را گرداگرد صحنهای جمع کند، که نسل به نسل و دست به دست تماشاگر توسعه فرهنگی شوند.
شاید یکی از مهمترین خروجیهای این کنگره و فصل برنامههایش، شناخت اصولی از نیاز فرهنگی جامعه و سوق مخاطب به سمت یک جریان سازی فرهنگی بود.
ضریب دهی شکل گرفته در مسیر اجرای کنداکتور کنگره، مبین این است که یک چرخه هدفمند در اقنای نیاز محتوایی_ فرهنگی جامعه با نگاه به تولید محتوای فاخر شکل گرفته است.
اکنون دومین کنگره ملی شهدای کهگیلویه و بویراحمد با تجربهای موفق از اجلاسیه هایش، به ایستگاه پایانی میرسد و ۱۸ و ۱۹ شهریورماه، میتواند یک مسیر جدید در رشد شاخصهای تولید فرهنگی از طریق محتوای فاخر را رقم بزند.
هزاران ساعت فعالیت فرهنگی، مسیر جدیدی از تبیین دوران دفاع مقدس، سیره شهدا و تاریخ را ترسیم کرده است تا کهگیلویه و بویراحمد با نگاهی متفاوت به استقبال دومین کنگره ۲٠٠٠ شهید سرافراز خود برود.
* فعال رسانهای